Mihaela Rădulescu, într-un nou scandal

Mihaela Rădulescu, într-un nou scandal

Campania antifumat lansată luni, de Mihaela Rădulescu în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, a luat o nouă turnură.

Controversată iniţial pentru faptul ca vedeta apare foarte sumar îmbrăcată în afişele publicitare, campania a declanşat un adevărat scandal la numai câteva zile de la lansare. Protagoniştii- bloggerul Zoso şi câţiva jurnalişti ai Antenei 2.

Cunoscut pentru farsele sale, Zoso a modificat mesajul campaniei, "Acum eşti ajutat să te laşi de fumat! Consiliere şi Tratament gratuite". Jurnaliştii emisiunii "Şcoala vieţii", prezentate de Amy Thera şi Andrei Vulpescu, au folosit imaginea modificată drept cea autentică, iar invitaţii au vorbit despre oportunitatea mesajului, cel mai probabil, fără să ştie că pozele sunt trucate.

Contactată telefonic, Mihaela Rădulescu a criticat lipsa de profesionalism a colegilor săi de trust, care nu au verificat informaţiile şi care susţineau în continuare că sursa imaginilor este pagina de internet a campaniei antifumat.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cât de stupid să fii să dai pe post o asemenea imagine?", a scris Zoso într-un mesaj publicat sub titlul "Antena2 sunt proşti chiar şi atunci când fură", comentând că jurnaliştii au dovedit lipsă de bun-simţ şi de morală.

În opinia voastră, ce este mai grav? Lipsa de profesionalism a jurnaliştilor de la Antena2 sau lipsa de bun-simţ a lui Zoso?

Recent, Mihaela Rădulescu a fost implicată într-un amplu scandal cu Andreea Marin Bănică.

Citiţi şi "Mihaela Rădulescu: Când o femeie minte, măcar un bărbat e fericit"" VEDEŢI AFIŞUL ÎN GALERIA FOTO