Mihaela Rădulescu: "Bătrâneţe fără tinereţe? Cealaltă variantă nu există, decât dacă mori tânăr. Şi e păcat. Dar dacă apuci să trăieşti suficient cât să afli ce contează şi ce te face fericit, precis te simţi judecat… după vârstă. Nu după fapte, spirit, suflet, potenţial, abiliăţti… ci vârsta.
Anii din buletin. O sa auzi că eşti prea tânăr ca să poţi ceva sau prea bătrân… ca să mai poţi. Se vor uita la tine neîncrezători, dacă esti exagerat de tânăr şi frumos şi nu-ţi vor da o şansă pe care chiar o meriţi.
Pe culoarul celălalt, a fi trecut de o anumită vârstă, aduce o punere la îndoială majoră, de parcă e mai importantă calitatea pielii, decât mintea. În orice situaţie te afli, trăieşte-ti anii pe care-i simţi, nu pe cei din ochii altora. Fii cât de tânăr sau de bătran vrei şi începe cu tine – nu-i mai judeca pe alţii după vârstă, nu aştepta să îmbătrânească un om ca să-l respecţi şi nu-i tăia elanul unui tânăr care vrea să încerce.
Dacă vrei să joci şotron în costumul cu care vii de la birou, joacă, nu te mai feri de consecinţele tâmpitei ziceri “nu se cade, la vârsta ta”. Traieste-ţi viaţa, nu vârsta. E mult mai avantajos. Mereu cu ganduri bune,Mihaela", a scris Mihaela Rădulescu pentru cei încrâncenaţi.