Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Creiere contra naturii
Creiere contra naturii

Creiere contra naturii

În medicină o boală este cunoscută ca anus contra naturii. În zilele noastre, pe lângă pandemia de COVID-19 face ravagii și cea de creiere contra naturii. Dacă anusul cu pricina se operează, creierele de care vorbeam par deocamdată fără leac.

Culmea este că în timp ce coronavirusul tot întârzie să-și facă efectul de turmă, adică imunizarea celei mai mari părți a oamenilor, bolnavii la cap sunt deja niște turme îndoctrinate de zeci de ani cu marxism în școlile și universitățile cele mai prestigioase ale Europei Occidentale și SUA.

Sau, cum spunea Donald Trump deunăzi, la muntele Rusheford, au fost educați să-și urască trecutul, părinții, țara și neamul. Să nu le mai placă albii sau să rămână albi.

Ajuns aici mi-am amintit de săracul Michael Jackson. Cred că el, care și-a dorit atât de mult să devină alb încât și-a sacrificat sănătatea, se răsucește în mormânt.

Nu știu dacă are vreo statuie, dar, dacă are, asta înseamnă că suferinzii de creier contra naturii nu au știut de unde să-și înceapă opera.

Dacă unii dintre ei se luptă cu statui, morminte, portrete, alții se luptă menționarea sexului pe cărțile de identitate. Doamna, pardon, persoana Ingrid van Engelshoven, ministrul olandez al Educaţiei, Culturii şi Ştiinţei, o consideră „inutilă”.

Într-o scrisoare transmisă parlamentului, Ingrid, însărcinată, dacă ni se mai permite să folosim acest cuvânt, şi cu „Emanciparea”, menţionează intenţia de a elimina această din cărţile de identitate începând cu anii 2024-2025.

Persoana de care vorbeam are și un motiv clar: cetăţenii trebuie să-şi poată „modela propria identitate şi să trăiască în deplină libertate şi Securitate”. Pot înțelege că astfel se va pune capăt atentatelor? Dacă ei pot orice, de ce nu mi-aș permite și eu?

„Este o veste excelentă pentru persoanele care au zi de zi probleme cu această categorie a genului pe cartea lor de identitate’”, au reacţionat organizaţii olandeze de apărare a drepturilor homosexualilor şi ale altor minorităţi sexuale.

Paradoxal, dar ce mai e paradoxal azi, cunosc homosexuali care-și văd de treaba lor, dar știu heterosexuali care mor de dragul practicilor contra naturii. Nu doar sexuale!

Naziștii și comuniștii ardeau și ascundeau cărți, demolau statui. Așa că urmașii lor, care se cred corect politic, nici măcar nu au venit cu ceva nou…

Măcar or fi aflat că Ilie Năstase și-a vopsit fața cu cremă neagră de ghete când a făcut pereche cu Arthur Ashe, singurul ne-alb care a triumfat la Wimbledon, la un turneu la care organizatorii impuseseră ca partenerii să fie îmbrăcați identic?

Unii au interpretat, atunci, că Nasty își manifestase solidaritatea cu lupta împotriva rasismului pe care o purta Arthur. Mira-m-aș! Eu zic că era o glumă specifică lui Ilie, pentru care azi ar fi pus la zid de creierele contra naturii…

Nu mai e de glumă!

 

 

Publicat in categoriile: Opinii, Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: