Ce este Microsoft Copilot. Este disponibilă acum și pe iOS

Ce este Microsoft Copilot. Este disponibilă acum și pe iOS Ce este Microsoft Copilot. Este disponibilă acum și pe iOS. Sursa foto Microsoft

Aplicația Microsoft Copilot AI chatbot a ajuns și pe iOS. Aceasta le va ușura munca celor care au iPhone sau Android. Durează câteva secunde să o descarci.

Aplicația Microsoft Copilot AI chatbot este disponibilă acum și pentru iPhone și iPad. La fel ca în Copilot pe desktop și în alte chatbot-uri AI, cum ar fi ChatGPT, poți să tastezi întrebarea și să aștepți răspunsuri generate de inteligența artificială.

În cazul lui Copilot, vei primi răspunsuri bazate pe GPT-4 de la OpenAI, cel mai recent model de limbaj mare al companiei. Versiunea gratuită de ChatGPT, în comparație, este alimentată de vechiul ChatGPT-3.5 și va trebui să plătești pentru ChatGPT Plus pentru a avea acces la modelul mai nou.

Ce este aplicația Microsoft Copilot AI

Copilot pe iOS are capacitatea de a-ți transforma cuvintele în imagini. Această caracteristică specială este alimentată de sistemul AI text-to-image de la OpenAI DALL-E 3, despre care compania a spus anterior că este „semnificativ mai bun” pentru a putea înțelege produsul final pe care dorești să-l obții cu mesajul text pe care îl introduci. DALL -E 3 a fost proiectat pentru a fi mai bun la redarea elementelor cu care predecesorii săi au avut probleme.

Ne puteți urmări și pe Google News
 Microsoft Copilot

Ce este Microsoft Copilot. Este disponibilă acum și pe iOS. Sursa foto Microsoft

Compania a adus și Copilot pe Windows 10 și apoi pe Windows 11, oferindu-le dispozitivelor în număr de un miliard – pe baza numerelor de utilizatori ale platformelor – acces la chatbot-ul AI. Cu aceste lansări mobile, Microsoft extinde și mai mult acoperirea Copilot, mai ales că aplicațiile sunt libere de utilizat, potrivit Playtech.

Microsoft face mai multe schimbări

Recent, Microsoft a anunțat că va face o schimbare majoră a tastaturii de pe calculatoarele cu Windows, respectiv o tastă dedicată „robotului” IA Copilot, care va apărea pe dispozitivele de la partenerii companiei.

iPhone

Ce este Microsoft Copilot. Este disponibilă acum și pe iOS. Sursa foto: Arhiva EVZ

Această tastă se va regăsi, începând de anul acesta, pe dispozitivele lansate de partenerii companiei și va înlocui tasta de „meniu”. Este prima schimbare majoră a tastaturii din ultimii 30 de ani, atunci când a fost introdusă tasta „Windows”, care deschide meniul Start.

PC cu inteligență artificială

„În acest nou an, vom inaugura o schimbare semnificativă spre un viitor al calculului mai personal și mai inteligent, în care AI va fi integrată armonios în Windows, de la sistem, până la silicon și hardware. Acest lucru nu va simplifica doar experiența de calcul a oamenilor, ci o va și amplifica, făcând din 2024 anul PC-ului cu inteligență artificială”, a declarat Yusuf Mehdi, vicepreședintele executiv al Microsoft.