Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. Un VAL de AER POLAR lovește ROMÂNIA. Temperaturi de -15 grade Celsius. ANM lansează ALERTA IERNII
Meteo. Un VAL de AER POLAR lovește ROMÂNIA. Temperaturi de -15 grade Celsius. ANM lansează ALERTA IERNII

Meteo. Un VAL de AER POLAR lovește ROMÂNIA. Temperaturi de -15 grade Celsius. ANM lansează ALERTA IERNII

Meteo. ANM a lansat alerta iernii! Un nou val de aer polar lovește România, aducând temperaturi de până la -15 grade Celsius. Vremea se înrăutățește.

Prognoza meteo, săptămâna 11-18 februarie. Conform ANM, în depresiuni, în noaptea de miercuri spre joi, temperaturile vor atinge chiar şi o minimă de -15 grade Celsius, scrie a1.ro. Cu toate acestea, în restul țării, valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval.

Marți, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice vor fi în scădere spre mediile caracteristice perioadei. În regiunile vestice, nordice și centrale, precum și la munte, vor predomina ninsorile, iar în est și sud-est se vor semnala mai ales ploi ziua și precipitații mixte noaptea.

Prognoza meteo, săptămâna 11-18 februarie. Temperaturi negative în cea mai mare parte a țării, scrie RomaniaTV.

În toate regiunile țării, se vor înregistra intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime se vor situa între -9 și 1 grad.

Vremea va continua să se răcească miercuri. Cerul va avea înnorări temporare și va ninge slab, local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, ziua mai ales în sud, iar noaptea îndeosebi în vest și nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 și 0 grade.