Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. România, la un pas de ÎNGHEȚ. Alertă ANM, chiar înainte de REVELION
Meteo. România, la un pas de ÎNGHEȚ. Alertă ANM, chiar înainte de REVELION

Meteo. România, la un pas de ÎNGHEȚ. Alertă ANM, chiar înainte de REVELION

Meteo. Temperaturile din România scad considerabil, vremea caldă din ultimele zile fiind doar o coincidență plăcută. ANM a făcut anunțul.

Meteo. Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru ziua de joi, 27 decembrie, că se va răci considerabil.Se pare că ziua frumoasă și călduroasă de Crăciun a fost o minune. Precipitații vor cădea în toate regiunile teritoriului, iar vremea va fi închisă.

Acesta vor fi sub formă de ninsoare în: nordul Moldovei si la munte, mixte in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei, scrie Stirimondene.

În regiunile de sud și nord cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse numărul de litrii de 25-30 pe metru pătrat. Vântul se va prezenta cu intensificări în timpul zilei, în sud și sud-estul României.

În ziua de 27 decembrie vor fi 5 grade, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Nopatea aduce minima de doar 0 grade Celsius și câteva averse, în mare parte la sfârșitul zilei. Vâturi vin din direcția de vest cu 7 km/h și cu rafale de 11 km/h.