Evenimentul Zilei > Politica > Mesajul lui Cîțu după necazul lui Orban: ”Continuă veștile bune pentru români”
Mesajul lui Cîțu după necazul lui Orban: ”Continuă veștile bune pentru români”

Mesajul lui Cîțu după necazul lui Orban: ”Continuă veștile bune pentru români”

Judecătorii de la Curtea constituțională au decis, ieri, că numirea lui Ludovic Orban în funcția de premier s-a făcut neconstituțional. În aceeași zi, ședința de plen a Parlamentului pentru învestirea Guvernului Orban II a fost amânată la după câteva minute de la începerea ei, din lipsă de cvorum. În sală au fost doar 188 parlamentari.

Cu toate acestea, ministrul propus la Finanțe, Florin Cîțu, este foarte optimist. ”V-am promis! Continuă veștile bune pentru români. PSD a CRESCUT dobânzile la maximele ultimilor zece ani. PNL le SCADE. Crește încrederea în guvernarea PNL deoarece guvernează pentru TOȚI românii. Nu ne oprimi aici!”, a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Ieri, înainte de ședința din Parlament, Cîțu era la fel de încrezător: ”Nu se va schimba nimic din punct de vedere al fiscalităţii, indiferent de ce se întâmplă astăzi, iar în buget sunt prinşi atât banii pentru plata salariilor cât şi banii pentru plata pensiilor în fiecare lună până la sfârşitul anului. Suntem mai pregătiţi ca niciodată pentru orice eveniment. Pentru sectorul bugetar, în ciuda #fakenews-urilor psd-iste banii pentru plata salariilor au fost prinşi în buget şi deja aţi primit salariile mărite.

Pe pensionari îi rog să nu mai asculte propaganda mincinoasă psd-istă şi îi asigur că sunt bani prevăzuţi în buget pentru plata pensiilor în fiecare lună până la sfârşitul anului. Nu aşa cum a făcut PSD anul trecut când a asigurat bani de pensii doar pentru zece luni. Mesaj pentru parlamentari PSD care chiulesc organizat de la votul de învestitură: Sunteţi istorie!”.