Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaje dure pentru Carmen Dan: Ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți…
Mesaje dure pentru Carmen Dan: Ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți…

Mesaje dure pentru Carmen Dan: Ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți…

Plecarea lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne a fost primită cu multă bucurie inclusiv de oameni importanți din instituția pe care politicianul a condus-o până azi. Unul dintre cei care nu s-au abținut să-și arate satisfacția în public a fost chiar Bogdan Bănică, vicepreședinte al Sindicatului Național al Polițiștilor din România (SNPR), care a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur.

Bănică nu este un critic recent al fostului ministru, existând mai multe situații în care acesta a contrat-o dur, în public, pe Carmen Dan. Și de data aceasta, tonul folosit de polițist este unul extrem de dur, după cum puteți vedea în postarea de mai jos:

Bine PA!

Să te întorci când te-oi chema eu!

Și ia-ți cu tine și șleahta de jigodii, milițieni incompetenți, neocomuniștii pe care ți i-ai pus în funcțiile de conducere din #MAI și #IGPR pentru a aservi interesele tale și ale infractorului-șef.

Ai fost o rușine pentru acest minister, pentru această țară! Și sper, în continuare, că vei răspunde pentru fărădelegile pe care le-ai comis, Carmen Dan!

Nu ai făcut DECÂT să învrăjbești societatea împotriva uniformei, nu ai făcut DECÂT rău, nu ai făcut DECÂT subinspectori post-mortem! În rest, nu ai făcut și nu ai fost, DECÂT #nimic!

Bine PA!!!

carmen dan

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News