Evenimentul ZileiPoliticaMesaj dur al Dianei Șoșoacă de Anul Nou: Trezirea voastră i-a înspăimântat pe ei! Cui acordă titlul de Omul Anului 2021, acordat de Rusia

Mesaj dur al Dianei Șoșoacă de Anul Nou: Trezirea voastră i-a înspăimântat pe ei! Cui acordă titlul de Omul Anului 2021, acordat de Rusia

Mesaj dur al Dianei Șoșoacă de Anul Nou: Trezirea voastră i-a înspăimântat pe ei! Cui acordă titlul de Omul Anului 2021, acordat de Rusia
Diana Șoșoacă, senator independent, a fost desemnată de agenția de presă a Rusiei ca fiind Omul Anului 2021. Pentru că s-a împotrivit la restricțiile impuse de pandemie, împotriva unei dictaturi sanitare. Reacția Dianei Șoșoacă a fost una pe măsura personalității ei.
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat neașteptat de entuziast la faptul că agenția de presă rusească Sputnik o consideră Omul Anului 2021. Plină de avânt, a scris un mesaj de o duritate fără precedent, cu amenințări voalate la adresa autorităților.
De ce a primit acest titlu diun partea jurnaliștilor ruși? „Topul politicienilor români pe anul 2021 este dominat de senatoarea Diana Șoșoacă, ale cărei inițiative pentru apărarea drepturilor românilor, pentru respectarea Constituției și împotriva a ceea ce ea a acuzat a fi o ‘dictatura sanitară’ au atras admirația și susținerea a milioane de români, așa cum se vede din succesul și popularitatea mesajelor sale publicate pe conturilor de socializare”, scria agenția de presă rusească Sputnik.
„OMUL” ANULUI 2021
Dragii mei români, va mulțumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi, m-ati înconjurat, aparat si sustinut cu dragostea voastra imensa. Va mulțumesc pentru ca m-ati considerat unul dintre liderii vostri si m-ati votat in toate topurile. Stim foarte bine ca nu pentru asta luptam. Dar, trebuie făcută o reparatie capitală: „OMUL” anului
2021 nu este o persoana, un singur om. Nimeni nu poate detine acest titlu, ca individualitate.

In calitate de Senator al României si Secretar General al Organizației Mondiale pentru Viața in România, acord titlul de „OMUL ANULUI 2021” POPORULUI ROMÂN!

Poporul român s-a trezit! Poporul român care a fost nevoit sa reziste, sa lupte, sa iasa in strada, amendat, batut, îngenuncheat, reținut, încătușat pentru „vina” de a se opune dictaturii! La acest moment ȚARA NOASTRA ESTE RECUNOSCUTA LA NIVEL MONDIAL DREPT SIMBOLUL LUPTEI PENTRU LIBERTATE, INDEPENDENTA SI SUVERANITATE!

Voi,toti, ROMÂNII MEI IUBITI, împrăștiati in 4 zari ale lumii, voi sunteti cei care meritati toate laudele si trofeele anului 2021, si nu numai!

Fara voi nu se putea nimic! Sunteti toti FACTORUL POLITIC PRINCIPAL care a DECIS! VOI SUNTETI CEI CARE, PRIN TREZIREA VOASTRA, ATI PUTUT ADUCE LIBERTATEA SI SPERANȚA, NU NUMAI IN ROMÂNIA, CI LA NIVEL MONDIAL!

De aceea, cu toata iubirea, va acord voua, romanilor mei iubiți, titlul de „OMUL, POPORUL ANULUI 2021” LA NIVEL MONDIAL!

TREZIREA VOASTRĂ I-A INSPAIMANTAT PE EI!
Numeroase comentarii, peste 2.500, la ora scrierii acestui material, au însoțit postarea senatoarei Diana Șoșoacă.

Accesează: