Evenimentul Zilei > International > Mesaj neaşteptat din Anglia pentru Putin: „CONDOLEANŢE…” Ceva incredibil se întâmplă la nivel înalt. Breaking news
Mesaj neaşteptat din Anglia pentru Putin: „CONDOLEANŢE…” Ceva incredibil se întâmplă la nivel înalt. Breaking news

Mesaj neaşteptat din Anglia pentru Putin: „CONDOLEANŢE…” Ceva incredibil se întâmplă la nivel înalt. Breaking news

Premierul Marii Britanii, Theresa May, i-a transmis președintelui rus Vladimir Putin sincere condoleanțe, după tragedia care s-a produs, duminică seara în orașul Kemerovo.

Un incendiu puternic care a izbucnit la un mall din oraș a provocat moartea a 64 de aomeni.

„În discursul din Camera Comunelor, premierul Theresa May a transmis condoleanţe poporului rus pentru incendiul dezastruos din Kemerovo. O scrisoare oficială de condoleanţe i-a fost trimisă preşedintelui Putin", a comunicat Ambasada Marii Britanii, potrivit Mediafax.ro.

CONFLICTUL SE ADÂNCEȘTE! Theresa May ACUZĂ Rusia: „Cel puțin 130 de persoane EXPUSE agentului neurotoxic”

Tensiunile între Marea Britanie şi Rusia au escaladat după atacul chimic produs în orăşelul britanic Salisbury, asupra fostului spion rus Serghei Skripal şi pe fiica lui.

Theresa May, care acuză că atacul a avut loc la comanda Rusiei, susține că peste 130 de persoane ar ar fi putut fi expuse neurotoxinei în timpul atacului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.