Potrivit "Voiceofeurope", criminalitatea este în creștere în Germania. În orașul Leipzig, violul a crescut cu 670% în doar doi ani, iar în Berlin, crima este în creștere, în medie cu 7 atacuri pe zi. În plus, atacurile acide din Germania devin din ce în ce mai frecvente. Toate aceste lucru au dus la un sentiment de îngrijorare în rândul cetățenilor germani dar şi nemulţumire faţă de clasa politică.

Până şi sărbătorile le-au fost confiscate

Mai multe evenimente cu tradiții de lungă durată, au trebuit să fie anulate din cauza costurilor ridicate împotriva terorismului pe care guvernul nu a vrut să le acopere preferând să renunţe la sărbătorile tradiţionale ale nemţilor.

Tot mai mulți copii se tem să meargă la școală. De exemplu, un elev musulman amenința să-și omoare colegul de sex feminin evreu pentru că nu credea în Allah.

Germania asistă la cel mai mare risc de sărăcie şi șomaj, situându-se la un nivel alarmant de 70,8%. Pensiile sunt acum în pericol și oamenilor li se spune că vor trebui să lucreze dincolo de vârsta de 70 de ani. Mulți pensionari au recurs la colectarea de sticle pentru a-și îmbunătăți pensiile, dar, în unele cazuri, guvernul chiar pedepsește acest comportament.

Un nou studiu a arătat că familiile din orașele mari din Germania se luptă pentru a-și putea permite creșterea copiilor și, prin urmare, au o medie de numai 1-1,2 copii pe cuplu, cifră care include și copiii migranți. Mai mult, guvernul importă migranți din lumea a treia cu un număr mare de copii ca și cum Germania ar vedea o înlocuire sistematică a poporului său.

Începând cu 1 aprilie, toate autoturismele noi vor fi echipate cu un nou card "eSim", care va permite guvernului să monitorizeze mișcarea cetățenilor săi; nici și STASI nu avea astfel de capacități de spionaj.

Unii își amintesc sloganul campaniei lui Merkel: „Pentru o Germanie în care să trăim bine şi fericiţi", astăzi, din această analiză, reiese că nu e altceva decât încă o iluzie vândută populaţiei…