Evenimentul ZileiActualitateMenajera a dat TOT din CASĂ despre Angelina Jolie şi Brat Pitt

Menajera a dat TOT din CASĂ despre Angelina Jolie şi Brat Pitt

Menajera a dat TOT din CASĂ despre Angelina Jolie şi Brat Pitt
Separaţi din 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt se vor întâlni în instanță pe 4 decembrie pentru custodia copiilor lor. Biograful cuplului, Ian Halperin, a primit informaţii uimitoare de la fosta menajeră a celor doi actori.

La doi ani după anunțarea separării lor, Angelina Jolie și Brad Pitt încă nu au divorțat. Iar pe 4 decembrie 2018, cei doi jucători se vor "ciocni" cu avocații lor în instanță. Miza? Găsirea unui acord definitiv în ceea ce privește împărțirea proprietății și mai ales o soluție pentru custodia celor șase copii Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne și Knox, notează lefigaro.

Pentru a scrie cartea  Brangelina: Povestea nespusă a lui Brad Pitt și Angelina Jolie , lansată în 2009, autorul Ian Halperin s-a întâlnit cu mai multe rude ale cuplului, inclusiv cu fosta menajeră.

În ultimul număr al magazinului Public, din 23 noiembrie, el a revenit la viaţa toxică a celor doi actori: „Ea (menajera, nr) mi-a descris-o pe Angelina în imposibilitatea de a controla emoţiile, era depresivă din cauza eșecurilor repetate în carieră și foarte geloasă", a declarat autorul.

Nu putea să suporte ideea că Brad câștigă mai mulți bani decât ea și, imediat ce a părăsit casa, l-a suspectat de infidelități, spune biograful. Iar "atmosfera din casă a fost foarte toxică pentru copiii care adesea plângeau".

Pe lângă problemele lui Brad Pitt cu alcoolul pe care le-a recunoscut într-un interviu pentru GQ.comel: " Am băut prea mult. E clar că a devenit o problemă", a spus actorul,  mai era şi  Angelina Jolie cu problemele ei.

 


Accesează: