Evenimentul Zilei > Politica > Un membru IMPORTANT al PSD lansează un ANUNȚ EXPLOZIV, după CONDAMNAREA lui Dragnea: „Nu tot partidul trebuie pus SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII”
Un membru IMPORTANT al PSD lansează un ANUNȚ EXPLOZIV, după CONDAMNAREA lui Dragnea: „Nu tot partidul trebuie pus SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII”

Un membru IMPORTANT al PSD lansează un ANUNȚ EXPLOZIV, după CONDAMNAREA lui Dragnea: „Nu tot partidul trebuie pus SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII”

Ecaterina Andronescu a lansat, sâmbătă seara, un anunț exploziv, după Consiliul Executiv al PSD, organizat în contextul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Fostul ministru s-a declarat îngrijorat de decizia luată în CEx, de susținere a liderului PSD, susținând că nu tot partidul ar trebui pus „sub semnul întrebării”

„Nu cred că tot PSD-ul trebuie pus sub semnul întrebării. Ieri a fost CEX, care este format din vicepreședinți, președinte executiv și președinte și președinții din județe. PSD are 500-600 de mii de oameni. Deci, n-aș pune semnul egal. Ce mă îngrijorează cu această decizie este adâncirea divizării țării, ceea ce mi se pare absolut de neacceptat”, a precizat fostul ministru. 

„Faptul că oamenii sunt în stradă într-o zi când s-ar putea odihni nu este o chestiune care să ne bucure sau care să nu ne îngrijoreze. Situația asta mă îngrijorează. Mă îngrijorează radicalizarea, inclusiv în Parlament am văzut lucrul acesta. Sunt de multă vreme în Parlament, nu au fost niciodată relațiile atât de contondente între grupurile politice din Parlament, ceea ce înseamnă că pe undeva trebuie ceva corectat”, a mai spus Ecaterina Andronescu, la Realitatea Tv.

„Nu trebuie să nu ții seama de minoritate. Și minoritatea are rolul ei. S-a antagonizat atât de tare situația din Parlament, nu mai putem discuta, nu mai există comunicare în mediul politic, ceea ce este fără precedent. Ceea ce n-am înțeles după hotărârea CEx-ului este cum n-au evaluat consecințele acestei hotărâri”, a unctat Ecaterina Andronescu.