Evenimentul Zilei > Monden > Melania și Donald Trump sunt căsătoriți doar cu numele. Chimie Zero
Melania și Donald Trump sunt căsătoriți doar cu numele. Chimie Zero

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți doar cu numele. Chimie Zero

Donald Trump continuă să facă știri.

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți de 10 ani. De atunci au stârnit o mulțime de comentarii.

Melania și soțul ei, Donald Trump au „chimie zero”, a susținut un expert în relații de cuplu din Marea Britanie. Fostul „antrenor” de întâlniri de pe Channel 4, Lady Nadia Essex, a pretins că este „doar o chestiune de timp” până când divorțul fostului președinte american și al primei doamne va deveni o realitate. De când au părăsit Casa Albă luna trecută, Melania și Donald s-au stabilit în Florida.

Vorbind pentru Daily Star, Nadia Essex a spus, referindu-se la Melania: „Nu există chimie între ei, iar limbajul corpului față de el este foarte ostil. În mod clar nu vrea să fie în compania lui și de multe ori este văzută îndepărtându-i mâna când încearcă să o țină.” „Ea nu putea divorța în timp ce el era președinte, așa că nu aș fi surprinsă dacă depune actele de divorț înainte de următoarele alegeri din SUA. ”

Essex a spus că crede că nici Melania, nici Donald nu sunt fericiți în relația lor: „Nu cred că vreunul din ei este fericit în relație. Cred că trăiesc separat și sunt căsătoriți doar cu numele. Cred că viața este prea scurtă pentru a fi nefericită într-o relație. Știu că Melania a atras multe critici, dar oricine poate suporta căsătoria cu Trump timp de un deceniu are empatia mea”.

Melania a spus anterior că are „o relație excelentă” cu Donald

În noiembrie anul trecut, fosta șefă de cabinet a Melaniei Trump, Stephanie Grisham, a criticat zvonurile despre divorț ca fiind „jalnice”. Când i s-a cerut să comenteze speculațiile despre divorț, Grisham a spus: „Această întrebare este patetică și exact d-aia oamenii nu mai au încredere în mass-media. Niciun jurnalist adevărat nu ar cere un răspuns la acest lucru”.

Speculațiile cu privire la faptul dacă Melania și Donald vor divorța odată ce vor părăsi Washingtonul au crescut în ultimele luni.

Anul trecut, un fost asistent al lui Trump, Omarosa Manigault Newman, a declarat pentru Daily Mail: „Melania numără fiecare minut până când acesta nu va mai fi în funcție, ca ea să poată divorța”.

Cu toate acestea, cuplul a rămas împreună, în ciuda avalanșei de zvonuri. Melania a criticat recent „obsesia nesănătoasă a presei” cu ea după ceo știre al CNN a afirmat că fosta primă doamnă și-a petrecut o mare parte din timpul post-Casa Albă în spa-uri luxoase. Reprezentanții Melaniei Trump au scris pe Twitter ca răspuns la această speculație: „Doamna Trump nu mai este prima doamnă. Este cetățean privat, mamă și soție. Sursele din acest articol nu sunt apropiate [de] ei și nici nu au informații despre gândurile sau viața de zi cu zi. Corespondentul FLOTUS al CNN care a ales să publice bârfe ilustrează obsesia nesănătoasă a presei”.

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți, în ciuda presei din SUA și Marea Britanie.