Meghan şi Harry, umiliți în ultimul hal! „Paraziților, mergeți la muncă pentru McDonald’s”

Meghan şi Harry, umiliți în ultimul hal! „Paraziților, mergeți la muncă pentru McDonald’s” Sursă: Arhiva EVZ

Meghan şi Harry au fost umiliți în ultimul hal de către Johnny Rotten. Legenda punk a avut un moment de furie în emisiunea lui Piers Morgan, numindu-i „paraziți” pe ducii de Sussex. Artistul i-a trimis la muncă, adresându-le un sfat care a şocat audienţa: „Paraziților, mergeți la muncă pentru McDonald’s”.

Johnny Rotten i-a făcut pe Meghan și Harry „paraziți”, lovindu-i cu furie pe ducii de Sussex în timpul unei apariții la Piers Morgan Uncensored. Starul Johnny Rotten, s-a alăturat lui Piers Morgan la TalkTV pentru a discuta despre viitorul monarhiei punând la îndoială decizia ducilor de a se retrage din familia regală definitiv.

El a spus: „Îmi pare rău, dar cred că s-au dovedit a fi paraziți. Dacă vrei să renunți la această situație familială, atunci te rog, prin toate mijloacele, mergi să lucrezi pentru McDonald's. Nu vă așteptați să vi se dea în continuare bani pentru a vă susține prostiile. Par a fi uimitor de nerecunoscători, cel puțin Harry.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legenda punk a declarat că venirea la tron a prințului Charles înseamnă „sfârșitul monarhiei”

Johnny Rotten nu îi dă nicio şansă prinţului Charles  şi spune că „nu va putea face față. Acesta este omul care joacă pe Pink Floyd cu varza lui”, a glumit el. Johnny a remarcat că ar fi o „rușine” dacă predicția sa despre sfârșitul monarhiei s-ar realiza.

Știi, îmi place să mă uit la nunți regale. Devin destul de emoționat cu toate astea. Da, îmi iubesc țara. Iubesc oamenii și tot ce e legat de ei. Dar dacă există probleme în ea, cred că am dreptul să spun asta mai ales după ce am scris God Save the Queen...crede-mă, l-am scris eu.

Johnny Rotten recunoaște că o respectă pe Regina Elisabeta

În ciuda cântecului anti-monarhie iconicul Johnny a continuat să o laude pe Regina Elisabeta. El a spus: „God Save the Queen este un cântec foarte anti-regal dar nu este anti-uman.

Trebuie să spun lumii asta, nu trebuie să presupunem că sunt complet împotriva Familiei Regale ca ființe umane, nu sunt. Sunt cu adevărat mândru de Regina pentru că a supraviețuit și s-a descurcat atât de bine. O aplaud pentru asta. Este o realizare fantastică. Nu sunt un ticălos în privința asta. Cred doar că, dacă îmi plătesc banii din impozite pentru a sprijini acest sistem, ar trebui să am un cuvânt de spus despre cum sunt cheltuiți, a mai subliniat artistul.

Între timp, starul a dat lovitura cu viitorul documentar al lui Danny Boyle despre trupă. El a spus glumind: „Pot să-l numească documentar, aș prefera să se spună că e un fals documentar, fără ca eu să contribui în vreun fel. Și nu cred că, pentru a fi absolut sincer, cineva s-ar putea gândi vreodată la Sex Pistols fără omul care a scris melodiile”, a concluzionat legenda punk, potrivit Express.