Meghan, „îngrozită că pierde controlul" în relația cu Harry

Meghan, „îngrozită că pierde controlul" în relația cu Harry Meghan Markle, sfătuită despre cum poate recâștiga simpatia britanicilor. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Se spune că prințul Harry ar fi dornic să se reunească cu familia regală în urma ultimelor probleme de sănătate. Meghan Markle are îndoieli cu privire la aceste acțiuni.

Meghan Markle este îngrijorată că Prințul Harry va fi din nou rănit de familia regală

Meghan Markle este „îngrozită" că va „pierde controlul" asupra situației dacă Harry merge în Marea Britanie. Totul a apărut în contextul în care prințesa Kate și regele Charles au fost diagnosticați cu cancer.

Harry a declarat că ar fi dispus să vadă mai mulți membri ai familiei sale atunci când vine în Marea Britanie.

O persoană din interior a declarat pentru revista OK! că Meghan încă nu poate avea încredere în familia regală. Ea se teme că va trece prin situațiile neplăcute din trecut:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ea știe în adâncul ei că Harry vrea să repare relația și vestea despre Kate l-a făcut mai hotărât să încerce să o facă. Dar ea crede că Harry este naiv și că încă nu poate avea încredere în William. Este îngrozită că va fi făcut din nou de râs și că William se va folosi de el.

Meghan Markle știe că ia decizii mai bune decât Harry, deoarece nu se lasă condusă de emoții”, a declarat sursa.

Meghan Markle și Harry

Prințul William se va întoarce la muncă în această săptămână

Prințul William a luat o pauză de la îndatoririle regale în urma diagnosticului de cancer al soției sale. Fanii i-au „simțit lipsa" prințului în ultimele săptămâni și abia așteaptă să-i vadă revenirea.

Joi, 18 aprilie, Prințul de Wales va vizita Surrey și vestul Londrei. El vrea să evidențieze impactul pe care îl au organizațiile din zonă asupra comunității și mediului prin activitatea lor.

Moștenitorul tronului va vizita Surplus to Supper, o organizație caritabilă de redistribuire a surplusului de alimente, unde va vedea cum surplusul de alimente din întreaga zonă locală este livrat, sortat și reîmpachetat pentru a fi livrat.

Prințul Harry şi Meghan

Fanii s-au grăbit să își împărtășească bucuria reîntoarcerii acestuia

Regina Camilla s-a întors, de asemenea, la îndatoririle regale după vacanța de Paște. Regina a sprijinit un program național de ajutorare a tinerilor care riscă să fie victime ale abuzurilor domestice sau să fie implicați în relații toxice.

În primul ei angajament de la Paște, Camilla a primit la Palatul Buckingham patru tinere de la organizația SafeLives, unde au discutat idei pentru a ajuta tinerii care se confruntă cu abuzul domestic sau sunt martori la abuzul domestic.

Grupul, numit „Changemakers", i-a spus că speră să adapteze programa școlară și să lucreze cu profesorii din întreaga țară pentru a salva viețile copiilor și adulților care riscă să fie victime ale violenței. Misiunea SafeLives este de a pune capăt abuzului domestic, dar organizația caritabilă se concentrează în special pe tineri.