Evenimentul Zilei > Monden > Meghan îşi pierde Prinţul? Gestul lui Harry spune totul
Meghan îşi pierde Prinţul? Gestul lui Harry spune totul

Meghan îşi pierde Prinţul? Gestul lui Harry spune totul

Harry lasă să se înţeleagă că vrea să se întoarcă în Marea Britanie, deoarece nici până astăzi n-a solicitat statului american cartea verde.

Prințul Harry dă de înţeles că vrea să revină în Marea Britanie după ce a decis să nu solicite cartea verde sau cetățenie americană, spun mai multe surse din apropierea Casei Regale.

Se înțelege că Harry, în vârstă de 35 de ani, nu are planuri de viitor în SUA, ca dovadă că nu a solicitat nici până acum documentele necesare sederii sale în America. Informaţia aparţine unei surse regale care a fost citată de The Sunday Times: „Ducele Harry nu a depus o cerere pentru dublă cetățenie și nu cred că va solicita vreodată o carte verde”.

Până acum, tot ceea ce se ştie este că, Meghan a vizionat câteva vile în California și, se presupune că deja a pus ochii pe un conac în Malibu în vecinătatea unor vedete celebre din lumea filmului. Despre acest subiect şi imagini cu acel conac puteţi citi aici: Meghan a pus ochii pe un conac în Malibu. Valoarea şi luxul sunt ameţitoare. Galerie foto în articol

Statutul lui Harry nu este clar

Este posibil ca Harry să fi intrat în SUA în cadrul unui program de 90 de zile, disponibil pentru majoritatea britanicilor, în care vizele turistice interzic vizitatorilor să lucreze. De asemenea, este posibil să fi putut intra în țară cu statut de diplomat sau cu viză specială.

Dincolo de această problemă, tabloidele britanice vorbesc deja despre un divorţ între cei doi foşti duci de Sussex. Mai multe despre acest subiect răsunător puteţi citi aici: Meghan Markle amenință cu divorțul?