Meghan este nerăbdătoare, vrea ca lumea să afle mai repede despre părăsirea familiei regale care, după cum se știe, a avut loc cu un „divorț” oficial pe 31 martie.

Presează ca adevărul despre ea și prințul Harry, din cartea Finding Freedom,  să iasă înainte de data anunțată, în august. Cel puțin așa spun prietenii săi cei mai apropiați, potrivit unui articol exclusiv publicat în Daily Mail.

Presiunile

Se pare că fosta Ducesă de Sussex face presiuni la editura Harper Collins pentru a publica cartea imediat. Și dacă e să-i dăm crezare prințului Harry când a spus pe coridoarele Palatului Kensington: „ceea ce Meghan vrea, Meghan primește” e probabil să ajungă să fie mulţumită. Cartea a fost scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, prieteni apropiaţi cuplului regal.

Nu este un basm

Potrivit persoanelor apropiate de fosta Ducesă de Sussex, se pare că vrea să arate lumii „latura ei vulnerabilă” și să lămurească clar că nu este o „carieristă și obsedată de faimă și glorie” și că viața ei nu este „un basm” aşa cum percepe lumea, mai ales tabloidele din Marea Britanie.

Cuplul locuiește acum în Los Angeles, iar planurile lor sunt de a găsi cât mai curând o casă pe măsura cerinţelor lor. Deocamdată stau cu chirie într-un conac extrem de luxos.