Medicul Zamfir nu va intra, deocamdată, în operaţii, însă a declarat că se simte mai mult medic decât victimă.

"Solidaritatea umană este o resursă fără limite. Ce s-a întamplat este regretabil, eu am venit la spital deoarece consider că mai am oameni de ajutat", a spus medicul Zamfir.

"Sunt apt pentru a-mi desfăşura meseria mai departe. Evit să iau pastile. Totul trebuie să fie din forţa noastră interioară", a adăugat acesta.

"Familia a fost principalul motiv pentru care am supravieţuit. Fiica mea s-a bucurat, vă daţi seama. Când vin acasă, îmi sare de gât. Nici nu mai ştiu unde ne-am revăzut după accident. Cei care au copii înţeleg", a mai spus medicul Zamfir.

"Am fost la familia Aurei Ion. Mi-am manifestat regretul pentru pierderea suferită, e foarte greu să pierzi un copil şi am încercat să aduc puţină alinare. Sigur că voi păstra legătura cu ei, toţi care suntem legaţi prin forţa destinului de această tragedie o să rămânem legaţi de fire invizibile", a conchis Radu Zamfir.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine.

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

  • RESPECT, AURA ION! Zeci de mii de români sunt FURIOŞI pe AUTORITĂŢI
  • Accidentul aviatic din Munții Apuseni. Aura Ion nu ar fi trebuit să facă parte din echipa medicală
  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant
  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii
  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG
  • ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Tatăl studentei care a murit: "Sunt sfâşiat de durere"