Evenimentul Zilei > Sport > Medicii au dat verdictul! Mircea Lucescu și soția sa, în fața unei amenințări teribile
Medicii au dat verdictul! Mircea Lucescu și soția sa, în fața unei amenințări teribile

Medicii au dat verdictul! Mircea Lucescu și soția sa, în fața unei amenințări teribile

Tehnicianul român a vrut să verifice dacă a pățit-o după vizita făcută la Dinamo.

Mircea Lucescu a avut emoții, după ce s-a întâlnit săptămâna trecută cu oficialii și jucătorii echipei Dinamo. Pentru că mai mulți fotbaliști au fost testați pozitiv cu coronavirus,  tehnicianul român a decis să verifice dacă a contractat virusul. Testul a fost făcut și de Neli, soția lui „Il Luce”. Cei doi au scăpat de emoții atunci cănd au aflat că rezultatele sunt negative.

Într-o discuție telefonică purtată în această dimineață, Mircea Lucescu a răspuns la întrebarea care îi frămțnta pe microbiști
-Cum v-a ieșit testul?
– L-am făcut ieri la o clinică privată, mi-au dat rezultatul aseară. Negativ și la mine și la Neli. Bine, mă așteptam, am și declarat că n-am luat contact cu jucătorii, le-am vorbit la teren, în aer liber, aveam și mască. Doar cu Gigi Mulțescu am dat mâna, dar e totul ok. O să mai fac un test, tot din proprie inițiativă, la sfârșitul săptămânii”, a anunțat jurnalistul Daniel Nanu pe contul de Facebook.  

Zilele trecute, românul și-a amintit de experiența la Inter Milano, echipă la care a lucrat în 1999.„Am început bine, acasă am înscrie 25 de goluri în puține meciuri. I-am dat patru Romei lui Zeman, șase Veneziei și cinci lui Cagliari. Ofensiv, echipa era fantastică, dar avea problema defensive”, afirmă tehnicianul.

„Am avut trei ghinioane atunci: primul, că am venit după Simoni, care tocmai fusese ales antrenorul anului, presa nu era de partea mea; al doilea, mulți jucători erau în ultimul an de contract și voiau să iasă în evidență; al treilea, o mulțime de accidentări. În plus, în februarie se aflase deja că va fi numit Lippi. Nu a fost ușor”, a spus Lucescu pentru FCInterNews.

„Prima amintire legată de Inter e din tinerețe. M-am dus la stadion pentru a vedea marele Inter împotriva lui Dinamo. Și am luat niște palme, pentru că am încercat să intru fără să plătesc. Am devenit fan. Și, într-un sfârșit, antrenor”, și-a mai amintit Lucescu.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: