Mircea Lucescu a avut emoții, după ce s-a întâlnit săptămâna trecută cu oficialii și jucătorii echipei Dinamo. Pentru că mai mulți fotbaliști au fost testați pozitiv cu coronavirus,  tehnicianul român a decis să verifice dacă a contractat virusul. Testul a fost făcut și de Neli, soția lui „Il Luce”. Cei doi au scăpat de emoții atunci cănd au aflat că rezultatele sunt negative.

Într-o discuție telefonică purtată în această dimineață, Mircea Lucescu a răspuns la întrebarea care îi frămțnta pe microbiști
-Cum v-a ieșit testul?
– L-am făcut ieri la o clinică privată, mi-au dat rezultatul aseară. Negativ și la mine și la Neli. Bine, mă așteptam, am și declarat că n-am luat contact cu jucătorii, le-am vorbit la teren, în aer liber, aveam și mască. Doar cu Gigi Mulțescu am dat mâna, dar e totul ok. O să mai fac un test, tot din proprie inițiativă, la sfârșitul săptămânii”, a anunțat jurnalistul Daniel Nanu pe contul de Facebook.  

Zilele trecute, românul și-a amintit de experiența la Inter Milano, echipă la care a lucrat în 1999.„Am început bine, acasă am înscrie 25 de goluri în puține meciuri. I-am dat patru Romei lui Zeman, șase Veneziei și cinci lui Cagliari. Ofensiv, echipa era fantastică, dar avea problema defensive”, afirmă tehnicianul.

„Am avut trei ghinioane atunci: primul, că am venit după Simoni, care tocmai fusese ales antrenorul anului, presa nu era de partea mea; al doilea, mulți jucători erau în ultimul an de contract și voiau să iasă în evidență; al treilea, o mulțime de accidentări. În plus, în februarie se aflase deja că va fi numit Lippi. Nu a fost ușor”, a spus Lucescu pentru FCInterNews.

„Prima amintire legată de Inter e din tinerețe. M-am dus la stadion pentru a vedea marele Inter împotriva lui Dinamo. Și am luat niște palme, pentru că am încercat să intru fără să plătesc. Am devenit fan. Și, într-un sfârșit, antrenor”, și-a mai amintit Lucescu.