Evenimentul Zilei > Sport > Meciuri tari în Champions League: Programul sferturilor și ponturi la pariuri
Meciuri tari în Champions League: Programul sferturilor și ponturi la pariuri

Meciuri tari în Champions League: Programul sferturilor și ponturi la pariuri

În această săptămână, sunt programate meciurile din turul sferturilor de finală Champions League, ediția 2020/21. Chiar dacă echipe precum FC Barcelona și Juventus Torino au părăsit deja competiția, Champions League rămâne la înălțime și ne oferă meciuri de top în continuare. (P)

Programul meciurilor este următorul:

 • Marți, 6 aprilie, de la ora 22:00

Manchester City – Borussia Dortmund

Real Madrid – Liverpool

 • Miercuri, 7 aprilie, de la ora 22:00

Bayern Munchen – PSG

FC Porto – Chelsea

Așadar, vor fi 4 dueluri de top, în care se poate întâmpla orice. Iar faptul că rezultatele sunt imprevizibile stârnește și interesul pariorilor, care pot paria pe favoritele Champions League la Unibet, la cote excelente.

Cote pentru trofeul UCL 2021 disponibile la Unibet

Manchester City  3.00

Bayern München  4.75

Liverpool  6.00

Chelsea  6.25

Paris SG  8.00

Real Madrid 10.00

Borussia Dortmund  28.00

FC Porto  31.00

 

Iată și câteva ponturi pentru meciurile din Champions League programate azi și mâine:

 

 1. Manchester City – Borussia Dortmund: City câștigă și ambele marchează

Echipa lui Pep Guardiola este văzută de bookamkerii Unibet drept principala favorită la câștigarea Champions League. Iar duelul cu Borussia Dortmund pare unul la îndemână, în condițiile în care are cota 1.15 pentru calificarea în semifinale. Nemții au abia cota 5.25.

Manchester City poate fi considerată echipa momentului în fotbalul european, având în vedere parcursul său din Premier League, unde domină autoritar, dar și din Champions League.

Dortmund, în schimb, are probleme în Bundesliga și mai multe indisponibilități pentru acest meci. Totuși, atacul își face treaba la cel mai înalt nivel, cu gol marcat în fiecare din ultimele 20 de deplasări. În aceste condiții, merită luat în calcul pariul că ambele echipe vor marca și City va câștiga, cota din oferta Unibet fiind foarte bună.

 

 1. Real Madrid – Liverpool: Ambele marchează și sub 3.5 goluri

 

Liverpool încearcă să salveze un sezon extrem de slab în Premier League printr-o prestație la înălțime în Champions League. Adversară îi va fi însă Real Madrid, într-un duel care se anunță foarte echilibrat. Real are cota 2.25 să ajungă în semifinale, iar Liverpool are 2.60.

 

În ce privește meciul de marți seara, specialiștii anticipează un duel echilibrat, cu cel mult trei goluri marcate. Chiar dacă ambele echipe înscriu constant, cel mai probabil nu se vor asuma prea multe riscuri, deci ne putem aștepta la scoruri precum 1-1, 2-1 sau 1-2.

 

În patru din cele șase meciuri dintre cele două echipe s-au marcat cel mult trei goluri, astfel că merită încercată cota de 3.05 disponibilă la Unibet pentru pariul pe sub 3.5 goluri și GG.

 

 

 1. Bayern Munchen – PSG: Bayern câștigă, la o cotă de 1.97 oferită de Unibet

Bayern Munchen a învins-o ultima dată pe PSG cu 1-0 în finala Champions League de anul trecut și are un ascendent moral în fața francezilor, care au și mari probleme de lot.

Nici bavarezii nu vor putea conta pe Robert Lewandowski, dar polonezul poate fi suplinit. Bayern are o statistică recentă bună contra lui PSG, pe care a învins-o de trei ori în ultimele patru meciuri.

Bavarezii au cota 1.70 să ajungă în semifinale, iar PSG are cota 2.15. În ce privește partida de miercuri, Bayern este favorită și merită mizat pe pariul disponibil la Unibet.

 

 

 1. FC Porto – Chelsea: Chelsea câștigă, la o cotă de 1.80 oferită de Unibet

FC Porto a pierdut patru din ultimele cinci meciuri cu Chelsea, astfel că gruparea londoneză este favorită.

Chiar dacă vine după un insucces acasă, scor 2-5, contra lui West Brom, Chelsea are un lot suficient de valoros pentru a-și reveni.

Londonezii au cota 1.28 să obțină calificarea în semifinale, iar Porto are 3.75. În schimb, merită încercat pariul pe victoria londonezilor în partida de miercuri.

 

 

Cotele publicate în acest articol fac parte din oferta operatorului de jocuri de noroc Unibet, pe site-ul căruia rulează și promoții atractive. Până pe 30 mai, clienții Unibet se pot înscrie în cursa pentru câștigarea de gadgeturi moderne în valoare de până la 1.500 euro, premii în cash de până la 1.000 RON și multe altele, iar 6 răspunsuri corecte la întrebări legate de cele 4 partide din sferturile UCL programate pe 6-7 aprilie înseamnă un premiu de 125.000 RON.

 

Tot la Unibet se poate paria și pe formațiile care merg mai departe, în semifinalele UCL, la următoarele cote:

 • Real Madrid 25
 • Liverpool 60
 • Manchester City 15
 • Borussia Dortmund 25
 • Bayern Munchen 70
 • PSG 15
 • FC Porto 75
 • Chelsea 28

 

 

*Cotele afișate pot suferi modificări în orice moment.