Evenimentul Zilei > Sport > Meciul FCSB-CS Universitatea Craiova, 1-1. Eugen Neagoe: „Cred că am controlat în totalitate prima repriză, când FCSB nu a existat”
Meciul FCSB-CS Universitatea Craiova, 1-1. Eugen Neagoe: „Cred că am controlat în totalitate prima repriză, când FCSB nu a existat”

Meciul FCSB-CS Universitatea Craiova, 1-1. Eugen Neagoe: „Cred că am controlat în totalitate prima repriză, când FCSB nu a existat”

FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă a play-off-ului Superligii de fotbal.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, crede că formaţia sa trebuia să marcheze mai multe goluri în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, atunci când FCSB nu a existat.

„Dacă mă uit la prima repriză nu sunt mulţumit cu acest egal! Cred că am controlat în totalitate prima repriză şi meritam să conducem la o diferenţă mai mare pentru că FCSB practic nu a existat. În repriza a doua au avut ei 20-25 de minute în care ne-au pus sub presiune şi au marcat. După minutul 70 am forţat din nou, dar nu am mai înscris.

Nu cred că jucătorii mei au intrat pe vârfuri în repriza a doua, trebuia să fie mai determinaţi. Nu am avut nici şansă acolo, la Andrei Ivan, dacă era puţin mai rapid puteam marca al doilea gol. Am avut şi jucători care au avut ceva probleme, am avut şi probleme cu jucători importanţi care ne-au lipsit.

Despre neconvocarea lui Andrei Ivan, este normal ca Ivan să fie dezamăgit, pentru că a marcat şase goluri în nouă meciuri, şi au fost chemaţi alţii care au marcat o jumătate de gol. Nu-i dau eu sfaturi lui Edi Iordănescu, dar Vătăjelu, Screciu sau Ivan meritau să fie convcaţi”, a declarat Eugen Neagoe.

Meciul FCSB-CS Universitatea Craiova, 1-1

Andrei Ivan, jucătorul echipei CS Universitatea Craiova, crede că relaxarea oltenilor le-a oferit şansa bucureştenilor să egaleze sâmbătă, în meciul cu FCSB, scor 1-1. Ivan se simte frustrat de neconvocarea la naţională.

O primă repriză făcută foarte bună de noi, nu le-am dat nicio şansă, în a doua repriză am intrat puţin pe vârfuri şi au avut şi cei de la FCSB 25 de minute în care ne-au dominat şi au egalat. A fost o relaxare şi ne-a costat, s-a văzut pe tabelă. Este important pentru noi acest punct, mai ales că am jucat cu cei de la FCSB, sperăm ca în meciul următor de acasă, cu CFR, să luăm cele trei puncte. Suntem oficial în lupta pentru titlu, pentru că suntem la câteva puncte de lider. Despre naţională nu vreau să comentez nimic despr dl selecţioner. A fost decizia dânsului să nu fiu convocat. Mă aşteptam să fiu acolo, pentru că am marcat şase goluri. Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo, dar nu am ce să fac, eu merg înainte. Dacă voi înscrie multe goluri voi fi convocat. Nu am de ce şi cui să-i cer scuze pentru că nu am făcut nimic. Nu am comentat la nimeni din staff, vă spun foarte sincer. Am fost trimis în tribună la meciul cu Muntenegru şi nu mi-a spus nimeni că nu sunt în lot. Asta nu mi s-a părut nornal. Şi la meciul cu Finlanda am fost în afara lotului şi nu am făcut nimic. Este totuşi echipa naţională, mi se părea normal să vină cineva şi să îmi spună că nu sunt în lot”, a declarat Andrei Ivan.