Max The Cat a primit titlul onorific de „Doctor of Litter-ature” din partea Universității Vermont. Video

Max The Cat a primit titlul onorific de „Doctor of Litter-ature” din partea Universității Vermont. Video Sursa foto: Facebook

Nu este vorba despre moțăitul, torsul sau somnul felinei care este sărbătorit în campusul Castleton al Universității de Stat din Vermont; mai degrabă, este vorba despre nivelul său de prietenie.  O diplomă onorifică de „doctor în litter-atură” (to litter (eng.) = a murdări) a fost acordată pisicii Max, un membru foarte apreciat al comunității, de către o universitate din Vermont. Acest lucru este în pregătirea ceremoniei de absolvire care va avea loc sâmbătă.

Într-o postare pe Facebook a școlii din Castleton se afirmă că „Max the Cat a fost un membru iubitor al familiei Castleton timp de mulți ani”.

O casă de pe o stradă care duce la intrarea principală în campus este locul în care cunoscutul motan și familia sa umană își fac casă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit proprietarei pisicii, Ashley Dow, care a făcut declarația joi: „Acesta a decis pur și simplu că va intra în campus și a început să stea cu studenții, iar aceștia îl iubesc”.

„Au trecut aproximativ patru ani de când a început să se implice în activitățile sociale din campus, iar studenții se entuziasmează ori de câte ori îl văd”. Pe lângă faptul că îl iau în brațe și face selfie-uri cu el, ea a menționat că îi place să meargă în excursii cu viitorii studenți, care au loc într-o clădire care se află chiar vizavi de casa familiei. „Nici măcar nu știu cum știe să meargă, dar o face”, a spus Dow. „Apoi, el îi va însoți în turul facultății”, a continuat stăpâna motanului.

Dow este adesea menționată de studenți ca fiind mama lui Max, iar absolvenții care se întorc în oraș se interesează ocazional de acest lucru, potrivit youtube.com.