"Păcat că cineva avea alte priorități", i-a replicat Matteo Salvini concentrat pe muncă şi dupărat totodată. Aşadar, a venit sfârșitul oficial al poveştii de dragoste dintre prezentatoarea TV Elisa Isoardi și ministrul de Interne, Matteo Salvini aflat într-o vizită oficială în Ghana.

Matteo Salvini răspunde iubitei: "O zi dură de muncă în Africa în ceea ce privește imigrația și securitatea, dar telefonul din Italia mă anunţă altceva. Datorită educației, caracter și respect nu mi-am expus public viaţa privată niciodată, nu voi începe să o fac acum, pe italieni nu-i interesează. Am iubit, am iertat, cu siguranță că am făcut şi greșeli, dar am crezut până la capăt. Păcat că cineva avea alte priorități. Frumoasă viaţă. Ţin la voi,prieteni".

Nu este clar dacă clarificarea vicepremierului este direcționată către Elisa Isoardi pentru că nu-i pomeneşte numele. Faptul rămâne deoarece Salvini a avut de a face cu o poveste personală în timp ce era la mii de kilometri distanță de Italia.

Mesajul lui Slavini a fost însoțit de o imagine care îl portretizează zâmbind, în aer liber, cu brațele deschise. Postarea a primit zeci de mii de reacții din partea adepților ministrului, cu multe mesaje de încurajare: "Sunteți mare, indiferent …". "Închideți o ușă și deschideți o ușă"a scris un alt comentator.

 

Te-ar putea interesa și: