Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au reușit anihilarea rețelei. În timpul audierilor matroana a relatat detalii halucinante. ”Fetele întrețineau relații sexuale în trei garsoniere închiriate de la doi pensionari, iar aceștia, pe lângă tariful de 50, respectiv 80 de lei pe zi, au avut pretenția și la servicii sexuale, de două ori pe lună. Cum minorele nu au fost de acord cu acest aspect, patraoana s-a ”sacrificat” pentru bunul mers al afacerii, întreținând ea raporturi sexuale cu cei doi bărbați trecuți de a doua tinerețe”, au relatat sursele noastre din rândul anchetatorilor.

Din cercetări a reieşit că rețeaua funcționa de la începutul anului. Lunar, fetele produceau pentru matroana lor între 7000 și 9000 de euro. Matraoana a susținut în fața anchetatprilor și că nu le exploata pe fete, ci le ”ajuta”.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – din cadrul IGPR.