Evenimentul Zilei > Actualitate > Măsuri urgente: Testarea tuturor polițiștilor care au intrat în contact cu cei suspectați de Coronavirus
Măsuri urgente: Testarea tuturor polițiștilor care au intrat în contact cu cei suspectați de Coronavirus

Măsuri urgente: Testarea tuturor polițiștilor care au intrat în contact cu cei suspectați de Coronavirus

Solicitare de urgență, în plină pandemie de Coronavirus. Se cere testarea tuturor polițiștilor care au intrat în contact cu personae aflate în carantină, suspecți de infectarea cu COVID-19. Motivul este halucinant!

În comunicatul SNAP se arată:

„Solicităm în mod public Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne și Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență următoarele:

–       Testarea tuturor polițiștilor care au intrat în contact cu persoane aflate în carantină, suspecte de infecție cu COVID-19;

–       Asigurarea și dotarea cu toate materialele necesare de protecție pentru polițiștii din sistemul operativ și cei care intră în contact direct cu cetățenii;

–       Încetarea presiunilor și amenințărilor cu cercetarea disciplinară sau penală, practicate de către unii șefi din Poliția Română asupra subordonaților;

–       Sancționarea drastică și imediată a oricăror forme de abuz comise de șefi cu destituirea din funcție si chiar din poliție acolo unde este cazul.

Faptul că parcurgem o perioadă grea, cu măsuri extreme, este o realitate, dar asta nu dă dreptul nimănui din aparatul managerial al Poliției Române să emită dispoziții aberante și abuzive în timp ce ei stau ascunși prin birouri.

Considerăm că în aceste momente principala preocupare a celor aflați la conducere ar trebui să fie protejarea oamenilor împotriva îmbolnăvirii, iar numărul mic de polițiști infectați cu coronavirus din evidențe se datorează faptului că polițiștii nu au fost testați .

În cazul în care nu veți găsi soluții cât mai urgent, vă recomandăm cu tot respectul să ne solicitați sprijinul, atât nouă cât și celor care pot și doresc să ajute”.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: