Evenimentul Zilei > Economie > Cea mai nouă MAȘINĂ ROMÂNEASCĂ va fi prezentată astăzi în premieră MONDIALĂ
Cea mai nouă MAȘINĂ ROMÂNEASCĂ va fi prezentată astăzi în premieră MONDIALĂ

Cea mai nouă MAȘINĂ ROMÂNEASCĂ va fi prezentată astăzi în premieră MONDIALĂ

Dacia va prezenta marţi, în premieră mondială, noul Duster, într-o conferinţă de presă ce va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, conform unui comunicat al companiei.

„Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea noului Duster, un SUV cu design modern şi atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt”, informează AGERPRES.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul Duster îşi propune să confirme şi să consolideze succesul înregistrat de actuala generaţie a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii şapte ani. Modelul reinterpretează codurile estetice ale predecesorului său şi vine cu o nouă nuanţă de caroserie, Orange Atacama.

Printre elementele care se disting la noul model se numără o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, un parbriz poziţionat cu 100 mm mai în faţă şi mai înclinat în comparaţie cu cel al modelului actual, fapt care sporeşte senzaţia de spaţiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch şi pasaje ale roţilor puternic evazate.

Noul Duster va fi prezentat oficial la Salonul de la Frankfurt în conferinţa de presă ce va fi organizată la standul Dacia începând cu 11:10 şi care va fi susţinută de Jean-Christophe Kugler, director de Operaţiuni al Regiunii Europa, Groupe Renault.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: