Editura Evenimentul si Capital

Masaj cu finalizare. Viața la curte

Autor: | | 0 Comentarii | 12959 Vizualizari

Lavinia și Mihai se cunoscuseră în primul an de facultate și, după nici cinci luni, s-au căsătorit. Așa erau vremurile atunci. Peste câțiva ani a apărut și primul copil, apoi imediat încă unul. Viața lor era una obișnuită, cu nimic diferită de a altor mii de cupluri care se hotărăsc să-și întemeieze un cămin mult prea devreme. Având familie mare, au primit un apartament cu trei camere într-o zonă bună a orașului, pentru că, iar îmi vine să spun, așa erau vremurile atunci.

Chimiști pricepuți, cei doi soți lucrau într-un important institut, reprezentând, pentru lumea din jur, un exemplu de oameni reușiți. Copiii creșteau, aducându-le acele bucurii mărunte care fac viața de familie mai frumoasă.

Lavinia, ca mai toate toate femeile așezate la casa lor, începuse să se neglijeze, ocupată fiind să fie mamă, nevastă și angajat de nădejde. Kilogramele acumulate după fiecare naștere se încăpățânaseră să rămână la locul lor și oricât s-ar fi străduit Mihai să o mai îndrăgească, nu reușea. O miopie galopantă îi asprise chipul ascuns acum în spatele unei perechi de ochelari cu rame mari, de plastic și lentile groase.

Au trecut cu bine de revoluție, devenind fericiții proprietari ai apartamentului cu trei camere. Casa și copiii erau singurul motiv care-i mai ținea împreună. Lavinia a primit o ofertă din partea unei firme de medicamente, pe care a acceptat-o fără să aducă nicio vorbă despre asta soțului ei. La ce bun? Oricum nu-i păsa de ea.

- De săptămâna viitoar e o să lucrez la o firmă de medic amente.

- Bine , i-a răspuns bărbatul. Și eu cr ed că plec în altă parte din martie . Undeva pe lângă Ploiești.

Viața lor se derula pe sensuri separate. Într-o zi, Lavinia s-a hotărât să slăbească. Cântărea aproape optzeci de kilograme, iar greutatea începea să devină o povară. Copiii crescuseră, nu le mai ducea grija, așa că venise vremea pentru o schimbare. A mers la nutriționist, și-a făcut abonament la sala de sport, ba chiar s-a hotărât să renunțe la ochelari.

Peste Mihai anii nu lăsaseră urme vizibile. Din contră, maturitatea părea să-i priască. Devenise director la o mare firmă de produse chimice. Avea amante, mai multe decât avusese pe vremea când încă mai lucra cu Lavinia la institut. În comunism femeile erau mai rușinoase, acum, însă, i se ofereau pe tavă. Doar era director.

Își amintea cu nostalgie despre prima femeie cu care o înșelase pe Lavinia. Se numea Cristina și era doctoriță. Întâmplarea i-a scos-o în cale, tocmai când nevastă-sa mai avea câteva săptămâni până să nască. Îl speriaseră prietenii că dacă Lavinia va naște normal, viața lor sexuală va fi un dezastru. Și nu greșiseră. Lavinia se schimbase mult după prima sarcină, iar după a doua devenise de nerecunoscut.

Noroc că o cunoscuse pe Cristina, care n-avea niciun gând să devină mamă. Relația cu ea a durat aproape un an, după care femeia s-a contaminat de sindromul măritișului. Dintr-o dată se săturase să fie amantă, voia mai mult de la Mihai. Era timpul să o părăsească.

A înlocuit-o cu Mihaela, apoi cu Ana, după care a apărut Gabriela și le-a pierdut șirul.

Dar să ne întoarcem la soția lui, Lavinia. Scăpase de ochelari, mergea la sală de trei ori pe săptămână, mânca sub atenta supraveghere a unui medic. Cineva îi recomandase o maseuză care venea acasă în fiecare seară și ducea lupte grele cu nemiloasa celulită și cu pielea în exces.

- Bună s eara, sunt M aria. Am v enit pentru mas ajul doamnei Lavinia.

- Întră, a poftit-o Mihai, măsurând-o de sus până jos. Nu te cunosc, de când vii la noi în casă?

- Las-o în pace , l-a întrerupt Lavinia, cu voce aspră. E f ată cuminte și, spre știința ta, vine de aproape șase luni.

Fata era rușinată de felul în care Mihai o privea și încerca săși închidă nasturii cămășii care aproape plezneau sub greutatea sânilor. Numai că unul a cedat și a sărit dezgolindu-i pieptul.

- Caut eu nastur ele, nu te apleca, a liniștit-o Mihai.

- Maria, așteaptă-mă în c ameră, vin și eu imediat.

- Da, doamnă.

- F rumușică f oc, fătuc a asta.

- Mă scârbești, e o copilă, să nu te atingi de ea . Nu-ți mai ajung femeile tale ?

- Calmează-te . Er a doar o constatare. P oftim nastur ele. Du-te și dă jo s untura de pe tine.

- Ești un porc.

- Ha! Nu mai porți ochelari . Ce s-a întâmplat cu ei ? Ți-au rămas mici? Lavinia nu i-a răspuns. Îi venea să plângă. Se operase de luni bune și el abia acum observase.

- Ma duc să mă văd cu cineva. Să nu mă aștepți.

Mihai mințea. Nu avea nicio întâlnire. Îi căzuse cu tronc Maria și voia să-i vorbească. Știa că în casă nu avea nicio șansă, așa că s-a hotărât să o aștepte la ieșirea din bloc. După o oră fata a apărut.

- Bună din nou , a salutat-o Mihai. E întuneric, ai cu ce să mergi acasă?

LIVE VIDEO Halep joaca ACUM la dublu pentru un succes ISTORIC

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI