• SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?


CLICK PE COLAJUL DE MAI SUS pentru a vedea ce suferinţă a provocat incompetenţa instituţiilor responsabile care au bâjbâit 6 ore.

Sorin Ianceu a declarat la Digi 24 că el și doctorul Zamfir au comunicat cu cei de la 112 și că au făcut tot ce au putut pentru a o menține în viață pe studenta Aura Ion.

Totodată, medicul a povestit și care era atmosfera în avion în momentul în care pasagerii și-au dat seama că prăbușirea este iminentă.
„Până cu trei-cinci minute înainte de momentul tragic, Adrian Iovan a fost calm. Am simțit ce se întâmplă în momentul în care pilotul făcea manevre repetate de degivrare. Se auzeau bucățile de gheață cum zboară de pe elice. În momentul în care am ieșit din ceață, se vedea deja culmea muntelui acoperită de zăpadă. A reușit să se ridice puțin deasupra culmii, după care a pierdut din nou altitudine. Se vedeau vârfurile brazilor, care se apropiau tot mai mult de fuselajul avionului. A fost momentul când mi-am dat seama că șansele sunt mari să nu mai poată redresa avionul. Niciunul dintre noi nu s-a uitat la celălalalt. Fiecare a încercat să își găsească o poziție în care să fie pregătit pentru impact”, și-a amintit Sorin Ianceu.

  • Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

„Printr-o gaură a fuselajului l-am văzut pe Radu Zamfir, care era pe partea cealaltă a avionului. Ceilalți doi colegi, doctorul Pivniceru și doctorul Calu erau inconștienți, întinși pe banchete, în spatele meu. Pilotul Adrian Iovan era încarcerat sub bord, iar Aura era azvârlită de pe ultimul loc până în spatele meu, deci aproape pe toată lungimea avionului. Împreună cu Radu Zamfir am reușit să eliberăm victimele. Cei doi medici și-au revenit, am acoperit-o pe Aura, pentru că spunea că nu își simte mâinile și picioarele. Am acoperit-o cu o pătură și cu hainele pe care le aveam pe noi”, a mai povestit medicul.
Medicul a mai spus că a comunicat la numărul unic de urgență poziția avionului: ”Am vorbit la 112, dar de pe telefonul doctorului Zamfir. Le-am spus inclusiv că dacă pleacă din Horea spre Beliș pe drumul 1R, la jumătatea distanței, pe partea dreaptă, ne aflăm prăbușiți. Știam localitățile între care s-a prăbușit avionul. Ar trebui să existe aceste înregistrări. În acele momente, nu ne-am gândit să ne înregistrăm telefoanele ca să ne justificăm. Cei de la 112 ne tot cereau coordonate GPS. Eu nu știu să ofer coordonate GPS dintr-un smartphone. Am încercat să scoatem coordonatele din aplicația Google Maps, coordonate pe care le-am furnizat. Ni s-a spus că trebuie să așteptăm un SMS de la un operator de telefonie mobilă care să conțină șase cifre, pe care să îl dăm mai departe și în funcție de acesta ne vor localiza. Eu nu îmi aduc aminte să fi primit vreun mesaj”, mai spune chirurgul. 
„Adrian Iovan până în ultima clipă s-a luptat ca să ne salveze pe toți. Pentru mine el rămâne un erou”, a spus Sorin Ianceu.
În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.
CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA?

CITIȚI ȘI:

  • Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei

Te-ar putea interesa și: