Marilyn Monroe, lasata sa moara

Marilyn Monroe, lasata sa moara

Un scriitor si regizor din Australia a descoperit un document al FBI care spune ca diva a fost lasata sa moara in mod deliberat, in timpul uneia dintre multele tentative de sinucidere pe care le facea pentru a atrage atentia asupra sa.

Documentul, care are trei pagini, a fost redactat la doi ani de la moartea actritei si a fost descoperit dupa ce in Statele Unite a intrat in vigoare legea liberului acces la informatii. Aceasta lege a facut ca unele dosare, considerate secrete pana acum, sa devina publice.

Documentul gasit in arhiva FBI prezinta un adevarat complot pus la cale de psihiatrul lui Marilyn Monroe, menajera ei, cativa apropiati si chiar fratele mai mic al fostului presedinte american, J. F. Kennedy, Robert F. Kennedy, despre care s-a scris si pana acum ca ar fi avut o relatie cu sex-simbolul anilor 60.

Dosarul FBI certifica aceasta ipoteza si detaliaza chiar relatia sexuala dintre cei doi, prezentand inclusiv gusturile lor extravagante in acest domeniu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Raportul FBI arata ca fratele presedintelui Kennedy ii promisese lui Marilyn Monroe ca va divorta si se va casatori cu ea, insa diva a realizat ca asa ceva nu se va intampla niciodata si a amenintat ca va face publica relatia lor.

Pentru a evita un scandal de proportii, Robert F. Kennedy a pus la cale tot complotul. Astfel, la tentativa de sinucidere din 4 august 1962, actrita de 36 de ani a fost lasata sa moara, dupa ce a luat o supra-doza de somnifere.