Evenimentul Zilei > Sport > Marica, din nou în centrul atenției. Informația virală dezvăluită chiar de star
Marica, din nou în centrul atenției. Informația virală dezvăluită chiar de star

Marica, din nou în centrul atenției. Informația virală dezvăluită chiar de star

Ciprian Marica, vedeta fotbalului românesc, ajunge din nou în atenția tuturor cu un anunț surprinzător.

Deși nu multă lume știe asta, Ciprian Marica este și finanțatorul echipei de fotbal Farul Constanța, scrie Cancan.

A trecut mai mult de un an de când fostul fotbalist a preluat conducerea clubului din Constanța și încearcă să-l readucă pe linia de plutire, mărturisind că acest lucru este foarte greu de obținut, întrucât nu dispune de puterea materială care ar fi necesară.

Fostul internațional român a preluat Farul în urmă cu aproximativ un an și jumătate, din postura de patron, și a reușit, alături de staff-ul său, să salveze clubul de la retrogradare.

„Ne dorim un proiect pe termen mediu și lung, iar eu nu vreau să fiu patron, ci unul dintre pilonii clubului, alături de Primărie, CJC și alți investitori privați.

Vă asigur că am cele mai bune intenții și vom fi transparenți în privința bugetului, care va fi postat în amănunt pe site-ul clubului.

Sunt realist, îmi doresc să jucăm în Liga 1, mai ales că anul viitor sărbătorim centenarul, și voi face tot ce depinde de mine ca să ne luptăm la promovare”, spunea Ciprian Marica acum un an.

Miercuri, Marica a făcut un anunț pe care constănțenii îl așteptau cu sufletul la gură: „Suntem pregătiți să ne întoarcem”, a scris acesta în dreptul unei fotografii cu cu stadionul clubului.