Evenimentul Zilei > Actualitate > Marian Godină a postat pe Facebook fluturașul de salariu. Cât câștigă celebrul polițist
Marian Godină a postat pe Facebook fluturașul de salariu. Cât câștigă celebrul polițist

Marian Godină a postat pe Facebook fluturașul de salariu. Cât câștigă celebrul polițist

Marian Godină a postat pe o reţea de socializare fluturaşul de salariu. Polițistul a făcut acest gest pentru a-i lămuri pe toţi cei care îi cereau să spună ce salariu are, acuzându-l că încasează sume uriașe.

"Pentru că e tot e astăzi Ziua Fericirii, m-am dus să îmi iau fluturaşul de salariu. Se temeau unii că polițiştii au salarii nesimțite şi chiar îmi cereau să spun ce salariu am.
Ăsta e salariul meu pe care l-am luat pe 14 martie, pentru luna februarie.
Vă las să studiați şi să trageți singuri concluzia. E mult sau puțin, după aproape 11 ani de poliție?
Ca să nu se interpreteze că vreau să induc în eroare, precizez că 229 de lei mi s-au oprit pentru plata telefonului personal. Deci fără telefon, la total acordat pe card ar fi fost 3045 lei. Da, ştiu, trebuie să îmi fac un abonament de telefonie mai convenabil. :)", a scris Godină pe Facebook.

Fanii acestuia sunt revoltați de cât de puțin câștigă polițistul. 

"E puțin! Bătaie de joc cum ne plătim bugetarii! Se așteaptă MAI ca personalul din sistem să facă performanță și să fie corect, cinstit și să muncească 12 ore pe zi neîntrerupt. Respect Marian pentru toată munca depusă și felicitări pentru modestia de care dai dovadă de fiecare dată!".