IML a confirmat faptul că vedeta a urcat drogată la volan. Imediat în mediul online au apărut reacțiile mai multor persoane, printre care se numără și Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.

Cristi Mitrea nu a avut nicio reținere să-i transmită Margheritei din Clejani un mesaj jignitor, după ce s-a aflat că aceasta a urcat la volan drogată.

Pe rețelele de socializare, luptătorul MMA a postat un mesaj dur la adresa fiicei lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani, pe care o numește „pagubă la ușa casei”.

„Au zis la știri ca Marghe avea în ea:… (numele unor substanțe interzise, n.r.)! Nici Covid19 nu intra dacă bătea la ușă. P’asta să nu o mai luați la petreceri că e pagubă la casa omului Vă lasă pe uscat!”, a postat fostul iubit al Andreei Mantea.

În urma rezultatelor analizelor Margheritei din Clejani s-a confirmat faptul că aceasta a condus drogată, iar artista a revenit din nou în prim-plan în lumea showbizului. Cu toate acestea, Viorica din Clejani continuă să fie alături de fiica sa și chiar încearcă să le dea peste nas tuturor celor care o critică, spunând că motivul ar fi, surpriză…invidia!

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

În luna mai a acestui an, Margherita a provocat un accident în Capitală, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a lovit în plin un autoturism parcat.

Testul realizat de oamenii legii imediat după accident a arătat că tânăra consumase substanţe halucinogene înainte să se urce la volan, lucru dezminţit vehement de aceasta la momentul respectiv.

Potrivit rezultatului examenului toxicologic, se pare că Margherita ar fi consumat un cocktail de substanţe stupefiante format din 4 droguri, printre care se numără şi cocaina.