Ca de fiecare dată, cei trei jurați ai show-ului culinar „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scrlătescu se distrează cum pot mai bine în pauzele dintre filmări. Într-un astfel de moment de relaxare, Florin Dumitrescu le-a mărturisit colegilor săi care este numele său complet din buletin, spre uimirea lor.
Chef Florin Dumitrescu a recunoscut apoi că puține persoane îi cunosc numele complet din buletin și niciodată nu a fost obișnuit să-l spună atunci când se prezintă.
De asemenea, puțină lume știe că pasiunea lui pentru bucătărie a luat naștere încă de la vârsta de 14 ani, atunci când a început să lucreze ca ajutor de bucătar într-un restaurant din București, alături de tatăl său. După numai trei ani, Florin Dumitrescu a devenit deja un bucătar bine plătit, hotărând să se perfecționeze în Italia.
Cum îl mai cheamă pe Florin Dumitrescu
Pe lângă cariera din bucătărie, Chef Florin Dumitrescu a scris și două cărți. „Gătește cu mine” și „Românește. Punct și de la capăt”. Dacă despre el se știe că este căsătorit încă din 2014 cu Cristina Sima și are două fete, dar nu multă lume știe care este numele său din buletin.
Într-o pauză de filmare a emisiunii de la Antena 1, el le-a dezvăluit colegilor că celălalt prenume al său din buletin este Ionuț. Numele său nu a fost cunoscut nici chiar de ceilalți doi chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, potrivit Cancan.
Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, iar de sfaturile lui culinare țin seama multe gospodine. Recent, celebrul chef a divulgat secrete din bucătăriile restaurantelor, pe care clienții nu au de unde să le știe. Florin Dumitrescu sfătuiește românii să nu comande niciodată ciorbă la restaurant și nici să nu meargă pe recomandarea ospătarului. De cele mai multe ori, preparatele recomandate de chelner sunt făcute din alimente pe cale de a expira și de aceea vor să scape de ele cât mai repede.
„Mare păcat că trebuie să fac asta… Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine!
Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest «astăzi vă recomand… coastele de porc». Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”, a povestit Florin Dumitrescu, în urmă cu ceva timp la Antena1.