Evenimentul Zilei > International > Marea Resetare: „Această pandemie COVID este șansa noastră…” A cui?
Marea Resetare: „Această pandemie COVID este șansa noastră…” A cui?

Marea Resetare: „Această pandemie COVID este șansa noastră…” A cui?

Tucker Carlson, realizatorul emisiunii cu cea mai mare audiență de la Fox News, a vorbit despre „Marea Resetare”, planul de a institui o Nouă Ordine Mondială profitând de pandemia COVID.

În monologul său din deschiderea emisiunii de marți, Carlson a amintit despre încălcarea repetată a libertăților personale în Statele Unite, observând că restricțiile și măștile nu au oprit „vârful infecțiilor cu coronavirus”.

Ziaristul a vorbit despre explicația pe care arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a dat-o acestor încălcări.

„Ce se întâmplă?”, a întrebat Carlson, continuând:

„Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò are un răspuns. Viganò este una dintre vocile care spun adevărul în biserica sa. S-a făcut extrem de impopular pentru mulți din ierarhie în urmă cu câțiva ani, expunând complicitatea lor în timpul deceniilor de abuzuri sexuale. Viganò are 79 de ani și, asemenea persoanelor în vârstă care încetează să se mai preocupe de ce cred ceilalți, cu adevărat nu se mai sinchisește. Așa că spune cu adevărat ceea ce gândește.”

„Nu este teoria conspirației, este purul adevăr”

Și realizatorul de la Fox a amintit despre scrisoarea pe care ierarhul i-a trimis-o lui Donald Trump cu câteva săptămâni în urmă, și în care Viganò arăta:

„Nimeni, până în luna februarie, nu ar fi crezut vreodată că în toate orașele noastre, cetățenii vor fi arestați pur și simplu pentru că vrut să meargă pe stradă, să respire, să își păstreze afacerile deschise. Totuși, acest lucru se întâmplă acum peste tot în lume… Drepturile fundamentale ale cetățenilor și credincioșilor sunt batjocorite în numele unei urgențe sanitare, care se vădește din ce în ce mai mult ca un instrument pentru instaurarea unei tiranii inumane, fără chip.”

Și Carlson a comentat:

„Ceea ce a scris Viganò este purul adevăr. Nu este teoria conspirației; este factual exact.”

După care realizatorul a difuzat o înregistrare cu premierul Canadei, Justin Trudeau, adresându-se Organizației Națiunilor Unite.

Trudeau declara că pandemia a dat liderilor lumii șansa „resetării”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: