Evenimentul Zilei > International > „Epidemie” în Marea Britanie: Un adolescent pe zi se declară transgender. Pentru Theresa May NU este o problemă
„Epidemie” în Marea Britanie: Un adolescent pe zi se declară transgender. Pentru Theresa May NU este o problemă

„Epidemie” în Marea Britanie: Un adolescent pe zi se declară transgender. Pentru Theresa May NU este o problemă

Marea Britanie se confruntă cu un fenomen. Un copil pe zi cere schimbarea de sex, potrivit unui nou raport. Dar, pentru premierul Theresa May nu este o problemă majoră, chiar este hotărâtă să lupte pentru a eradica agresiunea homofobă și transfobă.

Marea Britanie are un număr record de copii sub vârsta de 16 ani care se identifică ca fiind transgender. Louise Bowers, ofițer senior al sondajului de opinie, a declarat pentru The Sun că majoritatea adolescenţilor se află în acestă situaţie, una de tranziţie, de confuzie, dar pentru premierul britanic nu este o problemă.

Potrivit lui Bowers, un număr tot mai mare de  adolescenţi sunt înscrisţi  la clinicile de identitate de gen. Anul trecut, Ministrul egalității britanice, Penny Mordaunt, a ordonat o investigație urgentă, după ce s-a constatat o creștere cu 4,415% a numărului de fete care urmau să fie tratate şi aflate în perioada de "tranziție". 

Cu toate acestea, creșterea anormală a confuziei de gen în cazul copiilor de vârstă mică nu este o problemă, potrivit premierului britanic Theresa May, care a declarat că este "hotărâtă să lupte pentru a eradica agresiunea homofobă și transfobă". "Am stabilit planuri de reformare a Legii recunoașterii genului și de raționalizare și de delimitare a procesului de schimbare a genului, deoarece trans este o boală și nu ar trebui tratată ca atare", a adăugat ea.

Chris McGovern, fost consilier al Departamentului de Educație, a declarat: "Oamenii fac o carieră din a încuraja copiii să pună la îndoială sexul la o vârstă când trebuie să fie lăsați să fie copii. Când profesorii ridică aceste probleme, copiii pot deveni confuzi sau nefericiți și traumatizați de acesta".

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: