Evenimentul Zilei > Actualitate > Mare agitație pe scena politică înaintea alegerilor. Lovituri sub centură și acuzații
Mare agitație pe scena politică înaintea alegerilor. Lovituri sub centură și acuzații

Mare agitație pe scena politică înaintea alegerilor. Lovituri sub centură și acuzații

Se luptă la baionetă înaintea alegerilor locale din această toamnă.

Fierbe scena politică din Buzău înaintea alegerilor locale ce se vor desfășura în luna septembrie. Primarul Constantin Toma a încercat să blocheze candidatura Petre Emanoil Neagu la conducerea Consiliului Județean și celelalte partide au probleme.

Doru Muzgoci, fost membru al PDS, apoi PSD și ulterior Pro România, partidul condus de Victor Ponta, și-a anunțat demisia. Într-un mesaj pe Facebook a lansat o serie de acuzații la adresa lui Felix Rache, președintele filialei de la Buzău a Pro România.

„În această seară, liderii organizației Pro România Nehoiu au dejucat planurile așazisului lider al Pro România Buzău Felix Rache, de a ne vinde pur și simplu PSD-ului lui Ciolacu. (…) Felix Rache a încercat prin minciuni și manipulări securiste, să mă acuze că am instigat liderii de pe Valea Buzăului împotriva sa, pentru motivul de a se preda PSD doar în luptă și doar în interesul său personal”, scria Muzgoci.

El a revenit cu un alt mesaj virulent pe Facebook. „Sunt nevoit sa vin cu precizari pentru cei care cred ca in politica nimic nu se face decat pentru putere si bani. Nu ca nu ar fi adevarat,dar reusisem si realitatea a demonstarat asta, sa pot face o echipa care a demonstrat onoare si verticalitate.M-as fi simtit ultimul om din lumea asta, sa il ascult pe tradatorul Rache si sa continui in Consiliul Judetean.
Nu am facut-o! In analele politicii nu cred ca exista un caz, in care liderul face totul sa distruga o echipa pregatita sa castige asa cum a facut sluga PSD-istilor Rache.La aceasta marsavie a participat si cativa oportunisti de la Patarlagele pe care va las sa-i descoperiti dvs! In aceste conditii oricare dintre echipieri,in fata carora imi scot palaria si le multumesc din suflet, au libertatea de a alege unde sa mearga daca vor.Eu spun doar ca sunt oameni rarta avis, in politica romaneasca chiar”, a scris buzoaianul, care a ami afirmat.
„Daca ai bun simt si nu esti din acelasi aluat cu Rache si brelocul sau de la Buzau Dobre,nu-i suna,risti sa te trimita la origini! In ce ma priveste, am libertatea de a ma gandi la dezvoltarea afacerilor mele si probabil in scurt timp voi face un partid local,care sa nu mai ofere posibilitatea infiltrarii unor panarame tradatoare si obediente de la centru!Voi construi din nou!”