Lidia, infirmiera careîn urmă cu 10 ani a fost prinsă cum făcea spectacole erotice pe webcam, în camera de gardă a Secţiei de Pediatrie a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Al. Trestioreanu” Bucureşti, a avansat din punct de vedere professional.

După ce în urma scandalului sexual de la Secția de Pediatrie a Institultului aceasta s-a retras pentru o vreme din sistemul medical, iată că individ a decis să candideze pentru un post bine plătit la Ministerul Apărării Naţionale.

Reporterii Spynews au descoperit că, în urmă cu ceva timp, aceasta a participat la un concurs organizat de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru ocuparea unor posturi de infirmiere şi a fost declarată admisă, cu un punctaj mediu.

Așadar, din cauza trecutului său controversat, la MApN poate izbucni un scandal în orice moment.

În urmă cu aproape zece ani, Lidia a fost surprinsă în timp ce oferea show-uri erotice în camera de gardă a Secţiei de Pediatrie a Institutului de Oncologie, cu toate că ea era plătită să aibă grijă  de copiii bolnavi de cancer.  Când lucra la Secţia de Pediatrie, infirmiera XXX, care acum lucrează la Spitalul Militar Central, a fost prinsă în flagrant de către un jurnalist incognito.

În timp ce se afla la muncă,  explicat care sunt fanteziile sale sexuale şi l-a invitat pe reporterul incognito la o partidă de hârjoneală, chiar în camera de gardă, lângă micuţii care se zbăteau între viaţă şi moarte. Mai mult, aceasta s-a şi dezbrăcat în faţa camerei web, arătându-şi sânii. „Îţi plac sânii mei? M-am bronzat în Spania, m-a dus soţul meu în concediu. Dacă vrei să-i pipăi, te aştept într-o noapte când sunt de gardă, ca să te convingi că sunt naturali”, i-a spus infirmiera reporterului.

 

Te-ar putea interesa și: