Manuela Hărăbor, mândră că e mama lui Andrei de 33 de ani

Manuela Hărăbor, mândră că e mama lui Andrei de 33 de ani

Actrița Manuela Hărăbor a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant dedicat singurului său copil diagnosticat cu autism de la o vârstă fragedă. Andrei, fiul actriței și al regizorului Dan Chișu a împlinit 33 de ani. Artista a spus că nimic din ce a făcut în viață nu se compară cu rolul de mama lui fiului ei.

Manuela Hărăbor: „Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet.

Mama lui Andrei. De 33 de ani Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor”, scrie Manuela Hărăbor. 

Manuela Hărăbor are un copil cu autism

„Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin tot ce este și prin tot ce face, prin imensa lui capacitate de a iubi, prin bucuria cu care își începe fiecare nouă zi, prin ușurința cu care își cere iertare atunci când știe că a făcut ceva greșit sau că m-a supărat în vreun fel. Andrei m-a învățat să am răbdare, să fiu generoasă, să iert și să iubesc cu adevărat.

La începutul celor 33 de ani ca mamă nu pot decât să îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru imensul dar pe care mi L-a dat, să îl rog să mă ierte pentru tot ce aș fi putut face și nu am făcut și să ne îngăduie împreună, mamă si fiu, ani îndelungați în sănătate și putere.La mulți ani binecuvântați, Andreiul meu născut sub Acoperământul Maicii Domnului! ", a mai scris Manuela Hărăbor pe pagina sa de socializare. Andrei a împlinit vârsta de 33 de ani pe data de 1 octombrie. 

La doi ani a aflat că fiul ei ar putea să aibă autism

Manuela Hărăbor a devenit mamă la aproximativ 23 de ani. Viaţa i s-a schimbat complet când fiul ei, Andrei Hărăbor, a venit pe lume. Era un copilaș obişnuit, cuminte și foarte simpatic.

Din nefericire, când Andrei avea un an şi jumătate au început să apară primele întrebări despre starea lui. Andrei nu rostea niciun cuvânt, ba mai mult, plângea atunci când era scos în afară, la plimbare. 

La vârsta aproximativ 2 ani, actrița a aflat  de la Spitalul Elias din Bucureşti o veste tristă. Is-a spus că micuţul ar putea avea autism: "La început nu am crezut. Într-adevar, Andrei nu vorbea, dar exista comunicare non-verbală între el şi cei din jur”, spunea Manuela Hărăbor acum ceva vreme, citată de okmagazin.ro