Lisa Bridget a rămas fără un deget și s-a ales cu un șurub înfipt în nas, în timpul exploziei. Femeia a fost transportată la spital, unde medicii au operat-o.

Din fericire, șurubul care a ricoșat în momentul exploziei s-a izbit de telefonul pe care Lisa îl ținea la ureche și a lovit obrazul femeii, oprindu-se în nas. Deși în stare gravă, Lisa a fost operată pentru eliminarea șrapnelului.

"Faptul că vorbea la telefon în acel moment, probabil i-a salvat viața. Acel șrapnel a lovit telefonul, care i-a schimbat traiectoria, dar l-a și încetinit", a declarat soțul femeii, potrivit Digi24.ro

Dacă nu se izbea de telefon, cel mai probabil șrapnelul i-ar fi lovit creierul femeii și ar fi fost fatal. Lisa se afla la concertul de pe Manchester Arena alături de fiica ei și o prietenă. Ambele au scăpat tefere.

Un număr de 22 de persoane, printre care și copii, au murit și alte 59 au fost rănite în atacul sinucigaș cu bombă la un concert ce avea loc pe Manchester Arena, cel mai grav atentat din Marea Britanie din ultimul deceniu.

Atentatul a avut loc la ora locală 22.30, imediat după ce cântăreața americană Ariana Grande, a cărei muzică este populară în rândul copiilor și al adolescenților, a ieșit de pe scenă și oamenii au început să se îndrepte spre ieșire.