Mâna dreaptă a lui MARINE LE PEN din România o atacă din nou pe MERKEL

Mâna dreaptă a lui MARINE LE PEN din România o atacă din nou pe MERKEL

În timp ce liderul politic francez Marine Le Pen o atacă pe Hillary Clinton, mâna sa dreaptă în România, europarlamentarul Laurențiu Rebega, îi aduce acuzații grave lui Angela Merkel.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Rebega, care este vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății condus de Marine Le Pen, o ironizează mai întâi pe Merkel că ”tună și fulgeră, dar nu plouă!”.

Rebega este nemulțumit că ”Merkel tună și fulgeră acuzând „lipsa de solidaritate” a unora dintre statele membre UE”, motivul poziției Cancelarului Germaniei fiind dat, potrivit europarlamentarului, ”de nesupunerea țărilor central și est-europene care au început să refuze să „joace” după cum li se cântă”.

Pentru Rebega, atacul lui Merkel la adresa țărilor care nu își doresc refugiați reprezintă ”încă o dovadă clară că actualul cancelar al Germaniei nu înțelege sau nu vrea să înțeleagă faptul că în Europa de Est identitățile națiunilor renasc și că aceste țări nu mai vor să fie niște simple colonii ale marilor puteri!”

Ne puteți urmări și pe Google News