Iuliana Moldovan, 42 de ani, din Cenad,  s-a gândit că dacă a adus pe lume multe fete nu va mai trebui să lucreze niciodată. Ea și-a obligat fiicele, între care una de 14 ani, să se prostitueze. În plus, pentru acceași activitate a mai racolat încă o copilă, de 13 ani.  Fetele ”prestau” pe sume modice. Ele împlineau fanteziile oricărui bărbat pentru numai 50 de lei sau ceva de mâncare, spun polițiștii. În cazul mamei proxenete de la Cenad polițiștii s-au sesizat din oficiu.

”În perioada ianuarie-august, femeia şi-ar fi determinat cele patru fiice şi o altă tânără să practice prostituţia în vederea obţinerii de foloase materiale. Din cercetări a reieşit că tinerele, printre care două minore de 13 şi 14 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi clienţi în apartamente situate pe raza localităţilor Sânnicolau Mare şi Cenad”, arată Ancuța Morariu, ofițerul de presaă al Poliției Timiș.

Proxeneta din Cenad a fost arestată preventiv joi, pentru 30 de zile. În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor (faţă de persoanele care au beneficiat de favorurile sexuale) în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite. Cei trei copii minori ai femeii au fost preluați de Direcția pentru Protecția Copilului.

Fetele majore care au fost aduse la audieri, tot joi, s-au arătat ofensate că nu se mai pot prostitua. Una din ele și-a dat pantalonii jos, și a vrut să lovească jurnaliștii cu cureaua pantalonilor.