Evenimentul Zilei > Actualitate > Mamă cu copil, atacată de tâlhari. Incident șocant la Hunedoara
Mamă cu copil, atacată de tâlhari. Incident șocant la Hunedoara

Mamă cu copil, atacată de tâlhari. Incident șocant la Hunedoara

Mamă cu copil atacată de tâlhari, în plină stradă. Incidentul șocant a avut loc în județul Hunedoara. Infractorii au fost prinși de un jandarm aflat în timpul liber.

Mamă cu copil atacată de tâlhari. În plină stradă, femeia care se plimba cu un copil în cărucior a fost jefuită de telefonul mobil.

Șocată de atac, mama a început să strige după ajutor. Norocul femeii a fost că țipetele ei au fost auzite de un jandarm.

Chiar dacă se afla în timpul liber, subofițerul de jandarmi nu a ezitat să ia urma atacatorului.

Jandarmul l-a prins pe tâlhar și pe un complice al acestuia, chiar în momentul în care cei doi voiau să fugă cu o mașină.

Mamă cu copil atacată de tâlhari

Jandarmeria Română a transmis cum a decurs incidentul.

Astfel, vineri, 19.02.2021, în jurul orei 13:10, un jandarm hunedorean, aflat în timpul liber, în municipiul Petroşani, a fost alarmat de strigătele unei tinere.

Femeia îşi plimba copilul în vârstă de câteva luni într-un cărucior.

Tânăra mamă cerea ajutor întrucât îi fusese sustras telefonul mobil.

Mamă cu copil atacată de tâlhari în plină stradă

Jandarmul a observat în direcţia indicată de femeie un bărbat care fugea. A început urmărirea acestuia şi l-a văzut când a urcat pe bancheta din spate al unui autovehicul care se punea în mişcare.

Cu sânge rece, jandarmul s-a poziţionat în faţa autovehiculului, obligând astfel conducătorul auto să oprescă.

Jandarmul şi-a declinat calitatea şi i-a scos din maşină cei doi bărbaţi, respectiv conducătorul autovehicului şi pe cel care sustrăsese telefonul mobil. Apoi şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu solicitându-le sprijin.

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 19 şi respectiv 16 ani, domiciliaţi în judeţul Gorj, au fost preluaţi de jandarmi şi conduşi la sediul Poliţiei Petroşani.

Polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârşirii fatei de furt.

Telefonul mobil a fost recuperat şi predat persoanei vătămate

Jandarmul, în prag de pensionare

Mamă cu copil atacată de tâlhari. Jandarmria Română a precizat că subofiţerul jandarm a menţionat că a fost un mod de acţiune normal, fapt pentru care nu a dorit să îi fie făcut cunoscută identitatea.

Din experienţă a învăţat că „om al legii” eşti tot timpul, chiar şi în afara orelor de program.

„Va rămâne cu acelaşi spirit al respectului faţă de lege şi după trecerea în rezervă, moment care va veni în curând, la începutul lunii martie”, a transmis Jandarmeria Română.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.