„Mama-bunică“ şi-a serbat fetiţa la spital

„Mama-bunică“ şi-a serbat fetiţa la spital

Eliza Iliescu şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere la Spitalul „Panait Sârbu“, alături de medicii şi asistentele care au ajutat-o să vină pe lume.

De ziua ei, Eliza a primit flori, jucării, hăinuţe, dar şi bijuterii. Toate acestea le-a aşezat pe mai multe scaune şi, din când în când, se ducea la ele să le admire.

Tot acolo şi-a pus şi picturile pe care ni le arată. „Iarna aceasta şi-a descoperit pasiunea pentru pictură“, ne-a explicat Adriana Iliescu. Pictura nu este singura pasiune a Elizei. „Îi place foarte mult să-i citesc seara, iar povestea ei preferată este «Pisica încălţantă», cum îi place ei să spună“, povesteşte cu mândrie mama.

Cea mai mare dorinţă a Adrianei Iliescu este să-şi vadă fetiţa sănătoasă şi fericită. Femeia spune că nu se simte bătrână şi nici nu se gândeş te la vârsta pe care o are, 70 de ani. La fel de optimist este şi naşul Elizei, medicul Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să ducă sarcina cu bine. Doctorul se bucură că „Eliza este un copil normal“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adriana Iliescu a fost lipsită de titlul „cea mai bătrână mamă din lume“ de o femeia din Spania, care a născut anul trecut gemeni la vârsta de 67 de ani.