Mall-urile, noile atracţii urbane. Află câte persoane merg zilnic în AFI Palace Cotroceni

Mall-urile, noile atracţii urbane. Află câte persoane merg zilnic în AFI Palace Cotroceni

Într-o zi obişnuită circa 60.000 de persoane trec pragul mall-ului AFI Palace Cotroceni. Nu toţi cumpără, mulţi aleg să se plimbe prin centrul comercial, să se uite la vitrine. Fenomenul este ceva mai întâlnit mai ales vara, când temperaturile sunt crescute, iar bucureştenii caută oaze de răcoare.

Traficul vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni a crescut cu 20% în vara anului 2011, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2010, se arată într-un comunicat al companiei. În weekendul trecut numărul persoanelor care au păşit în mall a fost de 80.000 zilnic. 54% dintre vizitatori vin cel puţin o dată pe săptămână, 52% sunt femei, iar 83% dintre vizitatori au vârste cuprinse între 18-45 de ani.

Compania informează că gradul de ocupare din mall a ajuns la 96%.

AFI Palace Cotroceni Mega Fun găzduieşte 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 metri pătraţi, deschis tot timpul anului, precum şi două terenuri de joacă pentru copii, arena de laser tag, bowling şi biliard.

Ne puteți urmări și pe Google News