Evenimentul Zilei > Social > Mălăele și Caramitru, la Palatul Național al Copiilor
Mălăele și Caramitru, la Palatul Național al Copiilor

Mălăele și Caramitru, la Palatul Național al Copiilor

Astăzi, de la ora 20.00, la Palatul Național al Copiilor, se joacă „Dineu cu proşti”. Spectacolul, despre care se poate spune că are toate calitățile, debordează de umor, este bine regizat și se bucură de o distribuție de zile mari. Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru (ce semnează și regia), Medeea Marinescu și Alexandru Bindea dau viață unei piese ce se bucură încă, la aproape patru ani de la debut, de un succes răsunător. Ca orice comedie reușită, la ieșirea din sala de spectacol, „Dineu cu proști” te pune pe gânduri.

 

● Concerte pe plajă. – Astăzi, începând cu ora 19.30, Europa FM – Live pe Plajă își propune sădepășească recordul național de spectatori în aer liber cu un line up care reunește cele mai de succes nume ale muzicii autohtone: Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley într-un spectacol în aer liber, prin recitaluri în care au invitați speciali sau versiuni inedite ale hiturilor lor. Sunt așteptați peste 100.000 de oameni. – Andreea Bănică deschide tot astăzi seria concertelor summer live session Pro FM și Utv, pe plaja Festivalului Digi.

● „Și eu am fost la Athos” este titlul expoziției deschisă la Cuhnia Mogoşoaiei, la care vă invită Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, mâine, de la ora 16.00. Curatorul Ionuţ Totu aduce pe simeze lucrările pictorilor participanţi la cele două „expediţii” spre Muntele Sfânt, iniţiate de el în 2006 şi 2011.