Maia Sandu, oaspete de lux la meciul Moldova-Albania. Moldovenii au șanse reale de calificare

Maia Sandu, oaspete de lux la meciul Moldova-Albania. Moldovenii au șanse reale de calificare sursă foto: Facebook

Maia Sandu a participat la meciul dintre Republica Moldova și Albania din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024. Calificarea moldovenilor se va juca la meciul următor când selecționata de la Chișinău va întâlni Cehia.

Maia Sandu, președintele din Republica Moldova a trăit emoțiile meciului cu Albania alături de suporterii naționalei de peste Prut. După meci spectatorii au asaltat-o pentru poze și autografe.

Maia Sandu, suporterul de lux al naționalei de peste Prut

Maia Sandu a participat la meciul dintre Republica Moldova și Albania din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024. Cele două echipe au remizat 1-1, iar moldovenii de peste Prut mai pot visa la o calificare la turneul final din Germania. Calificarea moldovenilor se va juca la meciul următor când selecționata de la Chișinău va întâlni Cehia. Doar victoria le aduce moldovenilor biletele pentru Euro 2024.

Maia Sandu s-a aflat printre suporterii careu au salutat rezultatul de egalitate obținut în fața Albaniei, liderul grupei. După meci  președinta Republicii Moldova s-a pozat alături de fotbaliștii naționalei. Vadim Rață (Voluntari), Vitalie Damașcan (Sepsi) și Virgiliu Postolachi (ex-UTA) au primit vizita în vestiar a președintei de la Chișinău. După poza de grup Sandu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Mesajul transmis de președinta Republicii Moldova

„Emoții mari în această seară la meciul de fotbal Moldova - Albania din preliminariile Campionatului European de Fotbal. M-am bucurat să-i salut pe jucătorii echipei naționale și să-i felicit.

Pe ei și pe antrenorul selecționatei Moldovei, Serghei Cleșcenco, pentru meciul frumos și emoțiile pe care ni le-au oferit”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Moldova poate obține în premieră o calificare în mandatului președintei Maia Sandu

În pofida faptului că egalul de aseară nu a fost rezultatul pe care și l-au dorit, moldovenii încă mai au șanse pentru Euro 2024. Liderul grupei E, Albania are 12 puncte, cu două peste ocupanta locului secund și cu patru peste Moldova.

Prin urmare, în cazul unei victorii în fața Cehiei, moldovenii ar ajunge la 13 puncte și ar obține în premieră calificarea la un turneu final. Meciul se va disputa luni 20 noiembrie.