Evenimentul Zilei > Social > Mai crede cineva? Când va fi gata metroul așteptat de bucureșteni. Bode face marele anunț
Mai crede cineva? Când va fi gata metroul așteptat de bucureșteni. Bode face marele anunț

Mai crede cineva? Când va fi gata metroul așteptat de bucureșteni. Bode face marele anunț

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a dezvăluit când va fi gata metroul din Drumul Taberei.

Potrivit spuselor sale, toți cei implicați în lucrările de la Magistrala 5 au promis că, în vara anului 2020, lucrările vor fi finalizate și că metroul va fi dat în folosință.

„Am fost acolo cu domnul prim-ministru şi am primit toate asigurările din partea celor care lucrează la structură şi care în aprilie trebuie să finalizeze lucrările, din partea celor care au contractat partea de semnalizări şi s-au angajat că în şase săptămâni finalizează partea de semnalizare, din partea celor care lucrează la finisaje, toţi cei care sunt implicaţi în realizare obiectivului, în frunte cu noul manager general toţi s-au angajat că în iunie 2020, acest obiectiv este dat în exploatare”, a spus Lucian Bode.

Lucian Bode a dat câteva detalii și despre Magistrala 6, cea care duce spre Otopeni.

„Suntem în procedură. Am alocat buget şi în acest an pentru partea de exproprieri. Eu cred şi în acest obiectiv, cred în transportul cu metroul. Noi trebuie să ne mutăm transportul în subteran dacă vrem să mai putem respira la suprafaţă”, a spus el.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: