Evenimentul ZileiInternationalMai ceva ca la nuntă: Au dansat hora în secția de vot [VIDEO]

Mai ceva ca la nuntă: Au dansat hora în secția de vot [VIDEO]

Mai ceva ca la nuntă: Au dansat hora în secția de vot [VIDEO]
Alegeri prezidențiale 2019. Momente inedite dintr-o secție de vot din Diaspora. Românii au încins hora, mai ceva ca la nuntă.

În Londra, la secția 551 Harrow, românii votează cu zâmbetul pe buze și mult chef de viață. Drept exemplu, câțiva votanți au încins hora în sala de sport în care se desfășoară procesul electoral. Imaginile au fost filmate de un student și au fost distribuite de către Rareș Bogdan, pe Facebook.

„Secția 551 din Harrow, LONDRA, Marea Britanie, ACUM, Entuziasm fără precedent la urne. Diaspora votează, Diaspora dansează, Diaspora contează! ‘Ăștia’ dau o lecție usturătoare celor care și-au bătut joc 30 de ani de România. (Mulțumesc foarte mult pentru filmare, George Ion Alexandru, din Severin, student la Londra!)”, a notat Rareș Bogdan pe rețeaua socială.

Horă la Londra, în secția de vot [VIDEO]

În turul 2 al alegerilor prezidențiale, prezența este mai mare față de cea din primul scrutin. În ziua a doua – sâmbătă, până la ora 20:00, 326.224 de români din străinătate și-au exprimat opțiunea de vot, față de 245.395, câți au votat în urmă cu două săptămâni, până la aceeași oră.


Accesează: