Evenimentul Zilei > Social > Maestrul Gheorghe Zamfir concertează, în aer liber, la Sibiu
Maestrul Gheorghe Zamfir concertează, în aer liber, la Sibiu

Maestrul Gheorghe Zamfir concertează, în aer liber, la Sibiu

Peste o mie de spectatori sunt aşteptaţi in aceasta seara, de la ora 20.30, în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, la primul concert în aer liber din ultimii ani în oraş al maestrului Gheorghe Zamfir, în cadrul celei de a treia ediţii şi ultima a evenimentului „Simply The Best - Povestea Naiului”.

Gheorghe Zamfir este invitatul special al celui care organizează concertul din Sibiu, tânărul naist sibian Radu Nechifor, unul din foştii elevi ai maestrului.
„În primul rând vreau să le mulţumesc tuturor pentru că au fost alături de noi până acum. În ediţia din anul acesta, care este şi ultima, am încercat să punem la punct cât mai bine toate detaliile pentru a oferi un spectacol magic. Vă aştept în această seară în centrul oraşului pentru a asculta încă o dată Povestea Naiului şi sper că vom conta pe sprijinul vostru şi la următoarele proiecte pe care le vom desfăşura”, a declarat Radu Nechifor, informează www.agerpres.ro

Radu Nechifor va cânta din nou pe scenă alături de profesorul lui, după mai bine de şase ani. Tânărul naist va cânta cinci genuri muzicale diferite: folclor, clasic, jazz, pop-rock şi DJing. Printre invitaţii speciali ai serii se mai numără Ozana Barabancea, Delia, Cvintetul Vocal Anatoly, DJ Johnny DaMix, Marius Preda, Cezar Cazanoi, Transition, Taraful Marin Alexandru şi mulţi alţi muzicieni şi instrumentişti.
Anul viitor, „Povestea Naiului” nu va mai continua, însă Radu Nechifor a dat asigurări că va urma la Sibiu un alt concept muzical inedit.